Как е възможно на хората от бедстващите карловски села да се искат пари за дърва за огрев? КАК МОЖЕ БЕ?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kak-e-vazmozhno-na-horata-ot-bedstvashtite-karlovski-sela-da-se-iskat-pari-za-darva-za-ogrev-kak-mozhe-be/485 SvobodnoSlovo.eu
Как е възможно на хората от бедстващите карловски села да се искат пари за дърва за огрев?   КАК МОЖЕ БЕ?

Как е възможно на хората от бедстващите карловски села да се искат пари за дърва за огрев? 

КАК МОЖЕ БЕ?

Не стига, че точно тия трупи, домъкнати от бурните води оставиха хората без покъщина и домове и съсипаха градините им...

Ей, ненаяли се алчни люде, спрете да се гаврите с нещастието на хората! Кметовете, вземете се в ръце и дайте на хората абсолютно без пари дървата за огрев! Срам и позор.

Имам ходене тия дни до Богдан и Каравелово, за да връча едно дарение от приятел от Щатите и лично ще видя какво пак са надробили алчните души на местна почва. Не ви е срам.

Цяла България се изсипа да дава доброволен труд и да помага с вещи и пари, вие пари ще им искате за дървата дето сами се свлекоха от посечената гора и им съсипаха животите. Всеки е длъжен даром да даде в тази ситуация, а не да изнудвате хората. Боже, Боже.

Гледам новините и не вярвам на очите и ушите си. Ненаядохте се бе... Не ви е срам!

Хората милите не смеят да си кажат кой върши тия нелепости.

Зимата иде, а част от хората нямат и печки...

Край нямат абсурдите в Богдан и Каравелово.

ВЛАДИНА ЦЕКОВА

facebook

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.