КАКЪВ СВЯТ ЩЕ ОСТАВИМ НА ДЕЦАТА СИ?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kakav-svyat-shte-ostavim-na-decata-si/44205 SvobodnoSlovo.eu
КАКЪВ СВЯТ ЩЕ ОСТАВИМ НА ДЕЦАТА СИ?

Светът се променя по-бързо, отколкото ни се иска. Катастрофата приближава по-внезапно, отколкото сме предполагали. Експериментите с човечеството стигат такива гнусни и скотски измерения, че започва да се губи човешкото в цивилизацията. Всичко е отвъд хуманизма и морала, поне такъв, какъвто искаме да бъде и какъвто го познаваме.

Светът, който ще оставим на децата си, няма да бъде нашия свят. Той ще бъде светът на свръхбогатите, на безумните правила, на оковите и капаците на очите, на автоцензурата, на окованата свобода и кастрация на мисълта.
Светът, който ще оставим на децата, ще е пълен с неща, които още не можем да осъзнаем.

Оставям настрани това, че децата ни ще се хранят с червеи и скакалци, докато господарите на света ни накараха да избием животните и забраниха да се отглеждат такива, освен в съвсем малки количества. Скоро и това няма да го има.

Скоро децата ни няма да знаят вкуса на нормалната храна. Болести, вируси, мутации. Мръсен въздух, мръсна вода, мръсно общество, мръсни хора.
Вече обществото не е благо. Егоизмът е въздигнат в култ.

Нациите са нещо мръсно, а толерастията – щедро приветствана от тези, които нямат толерантност към никого, освен към себе си. Човек за човека не е вълк, защото вълците се поддържат в глутницата и никога не оставят най-глупавият да ги води.

Човек за човека стана най-страшното оръжие. Враг. Опасност. 
Светът, който ще оставим на децата си, ще е покрит с боклуци, пепел и кръв. Ще им втълпяват, че децата са вредни и замърсяват планетата.

Няма да имаме внуци и правнуци. Ще се насърчават различните. Ще се смята за порок да имаш семейство и деца.

Оставяш въглеродни отпечатъци, каквото и да означават. Богатите господари на света обаче не оставят такива. Те изпускат озон, изхождат миро и издишват благовония. Никой няма да посмее да пита какво правят богатите. Защото тяхно е царството земно и хората са техни слуги.

Човечеството се поставя под контрол. Контрол на ума, на тялото, на обществото.

Разделиха хората, вече няма общества, а озлобени и стресирани примати, борещи се за личното си оцеляване. Страхът от мислене и казване на собствено мнение, освен това, което е общоприето, обзема като проказа всички, докато дори насаме в тоалетната никой не си позволява да изпитва дори съмнение в правилността на това, което се налага.

Светът, който ще оставим на децата, не е човешки. Светът, който допуснахме да се промени, вече не е нашият. Нашите деца вече не ни принадлежат според богатите, които вече са взели решения чия собственост да са децата. Те вече са взели решения и чия собственост сме ние, телата ни, умът ни, избора ни. Всичко на тоя свят може да се купи с пари. Освен човещината, достойнството, честта и любовта. Но напоследък са доста обезценени стоки.

Всъщност, светът е днес. А утре – светът утре зависи от нашите решения и съпротива днес.

Елена Гунчева-Гривова

9 Коментара

Иванов

1 year before

Цялото това описание, целия тоя страх е породен единствено от опитите на Запада да ни довърши, с короновируса , с тази война в Украина и с преминаването от здравословното хранене към това на насекоми. Да няма отглеждане на добитък, значи да няма месо и мляко и млечни продукти. Както твърдят много независими медии, хегемонията на този престъпен запад приключва с упадъка на Европа и с края на хегемонията на долара, т.е. на Щатите. Русия не само ще спечели тази война срещу престъпния запад, Русия ще стане духовен водач на човечеството." 2023 : Fin de l’hégémonie du dollar américain "Тази година е краят на американския долар и на американската хегемония. Как ще оцелее България в този световен водовъртеж е Божа работа. Ние трябва да се спасим от последните опити да ни унищожат, запазване на лева, на енергетиката и на достъпа на евтини руски горива. Останалото е въпрос на усилие и на разум

Коментирай

Иванов

1 year before

Цялото това описание, целия тоя страх е породен единствено от опитите на Запада да ни довърши, с короновируса , с тази война в Украина и с преминаването от здравословното хранене към това на насекоми. Да няма отглеждане на добитък, значи да няма месо и мляко и млечни продукти. Както твърдят много независими медии, хегемонията на този престъпен запад приключва с упадъка на Европа и с края на хегемонията на долара, т.е. на Щатите. Русия не само ще спечели тази война срещу престъпния запад," Русия ще стане духовен водач на човечеството.- Ванга " 2023 : Fin de l’hégémonie du dollar américain "Тази година е краят на американския долар и на американската хегемония. Как ще оцелее България в този световен водовъртеж е Божа работа. Ние трябва да се спасим от последните опити да ни унищожат, запазване на лева, на енергетиката и на достъпа на евтини руски горива. Останалото е въпрос на усилие и на разум

Коментирай

IYI

1 year before

Страхът и проказата, Слава Богу, все още не са обзели всички. Не се обезверявайте, промяната едва започва. Ще се отсее зърното от плявата. Има много честни и почтени хора. Изходът е описан в Откровение от Йоан. И това ще мине.

Коментирай

Синята барета

1 year before

Koнcтитyциoнният cъд oбpaзyвa дeлo пo иcĸaнe нa Mиниcтepcĸия cъвeт зa зaдължитeлнo тълĸyвaнe нa paзпopeдбитe нa чл. 59 oт Koнcтитyциятa, aл. 2 във вpъзĸa c aл. 1, изpeчeниe пъpвo – зa oтгoвop нa въпpoca дaли e дoпycтимo въвeждaнeтo нa зaдължитeлнa вoeннa пoдгoтoвĸa нa гpaждaнитe cъc cтaтyc нa зaпacни пo cмиcълa нa Зaĸoнa зa peзepвa нa въopъжeнитe cили нa Peпyблиĸa Бългapия. Дoĸлaдчиĸ пo дeлoтo e cъдия Coня Янĸyлoвa. Знаете ли какво става в момента? Граждани със статус на западни са всички отслужили мъже ! А тия, след тях, пак се пропускат? Защо?

Коментирай

ИвайлоК

1 year before

Синята барета по-горе е прав. В Skandalno.net публикуваха статията "Правителството пита КС може ли...". Статията завършва с великолепен редакционен коментар, повече от който аз не бих могъл да добавя. Струва си да бъде прочетена, особено коментара.

Коментирай

ИвайлоК

1 year before

Извинявам се - нещо важно, което пропуснах. Понеже по Конституция (чл.59) "Защитата на Отечеството е дълг на ВСЕКИ български гражданин...", а от друга страна в България са служили изключително мъжете над 40 год. възраст (именно те са и "запасняци"), то какво се получава - тези мъже, които са над 40 години са "задължени" и трябва да се викат на нови сборове, а тези под 40 години - вече не, и нито сбор, нито мобилизация ги лови. Което не е справедливо, нещо повече - противоконституционно е. И оттук според мен логичният извод е съвсем друг - ДА СЕ ПРЕКРАТИ практиката със сборове на запасняци, а да се въведат относително кратки сборове за тези мъже под 40 години, които нямат никакъв войнски опит. Така, ако не дай Боже, турци (или дори косовари!) нахлуят в земите ни, да имаме под знамената по-голям брой подготвени бойци.

Коментирай

Синята барета

1 year before

До Ивайло Това може да се тълкува и по закона за дискриминация. Под " всички " , би трябвало да се има предвид наистина всички мъже и жени. Защото здравни работници, лекари и сестри също са запасняци . Друг е въпроса, кой ще ги обучава? Имаме ли толкова много свободни военни, за да са в състояние да обичат някого? И къде ще ги обучават ? Близо до мен има сгради на бивши казарми, които са отдадени под наем и там има шивашки цех...

Коментирай

ИвайлоК

1 year before

Имах предвид и "дискриминация", но не го споменах - да не усложнявам текста. А за бившите казарми - отново ще ги напълним, надявам се. [email protected]

Коментирай

Желяз каменоff

1 year before

То по важното е че маймуните-""хората""де Са зависими от партийни религийки егоизъм в най Долна форма. И ше страдаме вечно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.