КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НА ВТОРИ АПРИЛ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kakvo-shte-se-sluchi-na-vtori-april/47494 SvobodnoSlovo.eu
КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НА ВТОРИ АПРИЛ

Прогнозата е свързана с наглото гласуване на хартиената коалиция ГЕРБ+ДПС+БСП. Въпреки всичко очаквайте:

1.Новата коалиция ПП/ДБ ще бъде победителят в поредните безумни предсрочни избори, като така ще приеме първия мандат за съставяне на правителство.

2.ГЕРБ ще продължи да бъде в изолация, въпреки дружеското рамо на столетницата.

3.ДПС ще се бори да вземе поне 40 мандата. По всяка вероятност няма да успее, защото ще трябва да прелива гласове за своето отроче от Учиндол.

4.Копейкиновците достигнаха върха си. Оттук нататък ще са само надолу.

5.Столетницата първо трябва да се отърве от лидерката си на 11-ти февруари. Ако не стане, ще трепери до последно дали ще мине четири-процентовата бариера.

5.Джонкенедистите ще гледат 49-ия през крив макарон. Множеството плахи и противоречиви ходове в сегашния парламент им отнемат бъдеще.

Агенция Танев. Прогнози, които се сбъдват…

Владимир Танев 

5 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Обстоен и задълбочен анализ -обновен. Аз и моята приятелка, Муцинка, пихме по кафенце и направихме следното заключение: Имаме нова тройна коалиция - ГЕРБ, БСП и ДПС. Правителство ще има с третия мандат, връчен на НДСВ. Янев и Славиту – вън от парламента. ДБ, ПП и Възраждане ще го играят сърдита опозиция… опитът за промяна и изчегъртване завърши безславно. Заключение – аз или съм много тъпа или съм гениална… моя Спиридон ми направи малка забележчица – ГЕРБ – 70 места, БСП - 29 места и ДПС - 41 места… 140 парчета и пей сърце… др. Нинова става премиерка, защото е консенсусна.

Коментирай

Кумчо Вълчо

преди 1 година

Танев както винаги с грешни прогнози, но какво да очакваш от зомбиран психодесен жълтопаветник?! Подменяме Промяната и Дай България са без шанс за спечелване на изборите. Мадам Лъжа Нинова ще трепери до последно дали ще влезе в Парламента, а амуджите не могат да достигнат 40 депутата. Общо взето ситуацията ще е сходна с досегашната, но този път изгладнелите партии "национално отговорно" ще стигнат до компромис за правителство на "спасението" без "харвардските" мошеници разбира се....

Коментирай

Кума Лиса

преди 1 година

"Няма по-противни и отблъскващи политици от представителите на ДБ и ПП. Те са най-гнусната част от политическата ни клоака. Първо в огромната си част са наследници на бившата партийна номенклатура или са дърти апаратчици, които всячески се опитват да скрият миналото си. Тез идиоти продават Родината без да им мигне окото, за да угодят на господарите си. На 2 април да им организираме нов Народен съд и същите никога повече да не припарят в българския парламент!" Ген. Тонев

Коментирай

Kiro Kanadeca

преди 1 година

На 2ри Април печели Възраждане, а ПП и ДБ го ядат!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.