КАТО СЕЕТЕ ВЕТРОВЕ, ЩЕ ПОЖЪНЕТЕ БУРИ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kato-seete-vetrove-shte-pozhanete-buri/7853 SvobodnoSlovo.eu
КАТО СЕЕТЕ ВЕТРОВЕ, ЩЕ ПОЖЪНЕТЕ БУРИ

Преди двадесет години на днешния ден гледах по телевизора как хора скачат от небостъргачи. Шокиращо си беше. Но след шока започна и осмислянето. И много информация. Странна и нелогична, поне към това, което беше официалната версия.

Ако приемем официалната версия за атентантите срещу кулите близнаци, това означава краят на силната Америка /е, САЩ де, но те направо и континента си присвоиха/. Малко вероятно е, почти невъзможно подобен удар без вътрешна подкрепа или направо умишленост. Всъщност един добре разигран театър, позволяващ на САЩ да направи нова експензия по света.

Не, че не са си го търсили. Милионите им жертви по цял свят заслужават своят покой и отмъщение. Заливаните с напалм деца във Виетнам заслужаваха отмъщение. Избиваните в Близкия изток мирни жители заслужаваха отмъщение.....само че не беше това.

Терористите от всички страни на планетата на практика са американски възпитаници и хрантутници. Осама например. Помните ли с кого се прегръщаше и кой го спонсорираше? Ами същите! Помните ли всеки един терорист къде е бил обучаван. Включително всички в Близкия изток. Звучи странно - да напомня, че САЩ са най-големият производител и износител на оръжие. Те загиват икономически, ако има мир на земята. И просто правят бизнес. За тях смъртта и войната е просто търговия, тероризмът - политика, убийството - политическа необходимост, избиването на невинни хора - инцидент.

Всъщност 11 септември беше началото на войната на САЩ срещу света. На цио.....тите срещу човечеството. Ние знаем кой е организирал атентатите. Ние знаем каква беше целта. Не успяхте, спряха ви. Сега се опитвате с пландемията. Отново искате контрол над човечеството. И този път няма да мине.

Защото ВЕЧЕ ЗНАЕМ КОИ СТЕ! Да, на ключови позиции сте, да, вие държите парите. Да, вие имате властта! Но Бог ви е отрекъл, вие сте злото на света. И винаги има светлина! И ще бъде светлина, въпреки хазарския мрак, в който се опитвате да вкарате човечеството!

Защото, който сее ветрове, винаги жъне бури! И бурята идва!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.