КОГАТО ДЕТСКАТА ТИ МЕЧТА Е БИЛА ДА СИ ДИКТАТОР

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kogato-detskata-ti-mechta-e-bila-da-si-diktator/6595 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО ДЕТСКАТА ТИ МЕЧТА Е БИЛА ДА СИ ДИКТАТОР

Много се притеснявам, когато някой започне да гледа с подобен особен поглед. Особено когато същият, в случая професор Велизарова, началник на Детска клиника по белодробни заболявания, призовава за въвеждане на диктатура. Няма да се правя на Фройд какво й е липсвало, че да иска подобно нещо. Не е подобаващо и уместно лекари да търсят насилието, за да си наложат мнението. Един лекар преди 80 години също много е харесвал диктатурата. И в името на здравето и подобряването на човечеството, е правил опити с хора. В името на обществото, по негови изказвавния! Същият е обвинен за престъпления срещу човечеството!

Сега тази жена, която би трябвало да лекува деца, призовава за диктатура и насилие над свободните граждани. Явно нищо човешко не е останало в разбиранията й. Насила не можеш да принуждаваш хората да се подлагат на експерименти. Работата на лекарите е да лекуват и да информират пациентите си. Не да търчат със спринцовки след тях и да призовават всеки, който не се съгласи с ваксинирането, да бъде арестуван и принуждаван.

Има нещо дълбоко сбъркано в света напоследък. Всякакви мании, истерии и психози избуяха, а медиите им дават бял свят, като допълнително паникьосват хората. Защо срещу тази женица, бълнуваща за диктатура, нямаше някой здравомислещ - лекар, юрист или политик, който да й опонира и да й обясни каква е нейната работа и защо диктатура никога не трябва да се допуска. Най-вече, защото душевно болните обикновено тогава вземат властта!

Елена Гунчева

* Ама какъв поглед, ааа?

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.