Корупцията на Източна Европа е бледо подобие на корупцията в Западна Европа

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/korupciyata-na-iztochna-evropa-e-bledo-podobie-na-korupciyata-v-zapadna-evropa/397 SvobodnoSlovo.eu
Корупцията на Източна Европа е бледо подобие на корупцията в Западна Европа

След като вчера се видя директно какво точно донесе на България Прехода, Бойко Борисов в пряк и преносен смисъл, днес ще продължа с махане на заблудите. Казах, че 33 години е период и сега вече вървим в нова фаза, която ще бъде изключително неприятна за мнозина, главно за тези, които замряха в животите си на станция "антикомунизъм" и "западна демокрация".

Основната истина вече всички разумни хора я знаят.

Преходът беше преход към системата на световния глобализъм, нова диктатура, по-страшна от комунистическата. Ето я, тя е тук. Диктатурата на "демокрацията".

Сега ще кажа други истини.

Тъй като вчера, на специалната 33-та годишнина, Христовото число, България видя своя резултат право в очите, бойкоборисовщоната като държавно и политическо явление и като модел за отрицателно развитие, ще продължа хоризонта, на който са замрели всички антикомунисти и демократи. Жал ми е за тях наистина и съчувствам на начинът им на мислене.

Цял ден вчера слушах и четох как корупцията унищожила Източна Европа, корупцията в партийната и бившата комунистическа върхушка.

Корупцията е основа на развитието на капитализма от прастари времена. Корупцията на Източна Европа е бледо подобие на корупцията в Западна Европа. Ето това е истина, която мнозина не желаят да чуват и не могат да приемат. На корупция нас ни научиха западните ни каки и батковци. Същото важи в стократни размери за Русия. Разлагаща живота и обществото корупция тук дойде с Прехода. А каквато е имало преди това, имаше в партията, тя също идва от западното влияние с партията. За слепите ще кажа, на Запад корупцията е начин на живот, само че има префинени нива, които не се виждат и с лупа. А на Изток и в Латинска Америка примерно тя просто е животинска поради характера на обществата и народите. Но източникът и е само един и там, винаги там - в англо-саксонския капитализъм и модел на демокрация. Който беше обявен за единствено добър и успешен.

Така че като гледате отчаяно Бойко Борисов на 10 ноември 2022 година да ръси безмозък, ядосвайки се, че у нас мафията управлява, разберете, че тази мафия си има род, дом и произход и той не е в България и никога не е бил. Тази мафия е малко клонче на огромно и мощно дърво, чиито корени се намират в Лондон, Париж, Виена, Ню-Йорк. И тогава може би ще се освободим от глупавите политически и обществени съждения за Прехода.

Антикомунистите, ако могат, нека си дадат отчет къде се намира СДС 33 години по-късно, в какво се превърна и колко е численото му количество

Това е истината, винаги това е било истината, само че не се виждаше, дори имаше период, в който така беше забулена, че не можеш да я познаеш.

Този период отмина напълно!

Заблудите падат и се разкрива грозна и отчайваща световна система за робство и контрол, която не знам защо наричахме "свобода и демокрация".

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.