Кучето спасител нарязало всичките си лапички на парчета в руините. Те се смилили над него и го вързаха настрани да седне и да си почине

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kucheto-spasitel-naryazalo-vsichkite-si-lapichki-na-parcheta-v-ruinite-te-se-smilili-nad-nego-i-go-varzaha-nastrani-da-sedne-i-da-si-pochine/52213 SvobodnoSlovo.eu
Кучето спасител нарязало всичките си лапички на парчета в руините. Те се смилили над него и го вързаха настрани да седне и да си почине

Може да бъде изображение с животно и текстово съобщениеМоже да бъде изображение с куче и текст, който гласи 'TRT HABER'

📌🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Кучето спасител нарязало всичките си лапички на парчета в руините. Те се смилили над него и го вързаха настрани да седне и да си почине. Но въпреки това той не седеше мирен.
Спускаше се в руините и лаеше.

Увиха лапите му с тиксо и бинтове.
📌 С ранени лапички намерило и спасило още 5 души ❤❤❤🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷това са помиярите който ритате и тровите ♥️♥️♥️

Джами Али

9 Коментара

ИвайлоК

преди 1 година

С превързани лапички, с топли и верни очи, и с огромно СЪРЦЕ.....

Коментирай

ГОСТ

преди 1 година

ПО ПРИНЦИП, КУЧКАРИТЕ СА ПЛЕМЕ ОСОБЕНО И НЕЗДРАВО! НИКОГА НЯМА ДА ГИ ЧУЕТЕ ДА ГОВОРЯТ С ТАКЪВ ПАТОС ЗА ЧОВЕК, ДОРИ ЗА ДЕТЕ! НАТРАПВАТ НЕЗДРАВАТА СИ ЛЮБОВ НА ОКОЛНИТЕ И ИМ ВМЕНЯВАТ ВИНА. КУЧЕТО ПРАВИ ТОВА, ЗА КОЕТО Е ОБУЧЕНО! АКО БЕШЕ ПОМИЯР, НЯМАШЕ ДА ГО ПРАВИ, А ЩЕШЕ ДА ХАПЕ МИНУВАЧИТЕ. ИМА ДЕСЕТКИ НАХАПАНИ ОТ ТАКИВА КУЧЕТА И ДОРИ ОТ ДОМАШНИ! ДАЖЕ ДО СМЪРТ! ЕДНОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ С ДРУГОТО, СЪВЗЕМИ СЕ И ЕЛА НА СЕБЕ СИ! ТИ БЛАГОДАРИШ ЛИ НА СЛЪНЧЕТО, ЧЕ ГРЕЕ ВСЕКИ ДЕН? ТО ПРАВИ ТОВА, ЗА КОЕТО Е СЪЗДАДЕНО.

Коментирай

Минувач

преди 1 година

В момента коментираме куче. И то съвсем конкретно куче. А, ГОСТА отгоре е душа хладна, лъха лед. Макар, че крещи с едри букви, той всъщност нищо не казва. Показва лошата си душица пред геройската и нищо не очакваща кучешка. А, на "спасителя" прегръдки , благодарности и много човешка топлина.

Коментирай

IYI

преди 1 година

Бяло измъчено ангелче. Изпращам ти сърцето си, благодаря ти. Знам, че имаш Душа. Знам, че не е нужно който и да било да разбира душата и сърцето ти! Прегръщам те силно:)

Коментирай

кучкар

преди 1 година

Мюсулманите мразят кучетата, шизофренично звучи тая работа.

Коментирай

онзи

преди 1 година

Гост , кой си ти да оценяваш колко лоши са другите и с подобни изказвания имаш наглостта да се считаш за човек .Заради такива като теб е измислена поговорката "колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните."

Коментирай

онзи

преди 1 година

Психопатите благодарят за отправените поздрави и от тяхно име се извинявам ако си се почувствал засегнат и никой няма намерение да окача някого на на въжето , защото съобразно природните божествени закони ,всяко живо същество дори да е дебил има право да се радва на отредения му кратък живот .Радостно е че макар и грубо чувството ти за хумор е показател че не всичко човешко в теб е загубено.Бъди здрав.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.