КВОТИ ЗА КРАЖБИ. ХУБАВО Е ДА ИМА НЯКАКЪВ РЕД! ЧЕ ИНАЧЕ ГОЛЯМА БЛЪСКАНИЦА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kvoti-za-krazhbi-hubavo-e-da-ima-nyakakav-red-che-inache-golyama-blaskanica/43852 SvobodnoSlovo.eu
КВОТИ ЗА КРАЖБИ. ХУБАВО Е ДА ИМА НЯКАКЪВ РЕД! ЧЕ ИНАЧЕ ГОЛЯМА БЛЪСКАНИЦА

Изслушах внимателно уважавания от мен г-н Биков и ако съм го разбрал правилно е нужно да се въведе таван или квоти за кражбите у нас. Ако ГЕРБ например краде 5 милиарда годишно, би било редно и Киро и Асен също да крадат толкова.

Или пък за в бъдеще политическите сили трябва да крадат пропорционално. Бойко най-много, Стефан Янев най-малко.

Извънпарламентарните сили пък, в случай, че на последните избори имат над 1 процент, ще могат да крадат до 1 милион лева. Месечно.

Хубаво е да има някакъв ред! Че иначе голяма блъсканица. На входа и на изхода. Ще се изтрепят за няколко милиона, бате! А само Корнела има оръжие.

Ще трябва да назначим и някакъв евронаблюдател. На заплата при Урсула. За да няма злоупотреба с кражбите.

Абе, важното е мир да има! Другото са само банкноти. Ако не са в Nexo, разбира се, където ще си останат само планове за банкноти.

Васил Петев

afera.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.