Мамка ви, мърши! Не се посвенихте да се отмъкнете чак до Скопие в училището, изгубило деца в трагедията

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/mamka-vi-marshi-ne-se-posvenihte-da-se-otmaknete-chak-do-skopie-v-uchilishteto-izgubilo-deca-v-tragediyata/6685 SvobodnoSlovo.eu
Мамка ви, мърши! Не се посвенихте да се отмъкнете чак до Скопие в училището, изгубило деца в трагедията

Мамка ви, мърши! Не се посвенихте да се отмъкнете чак до Скопие в училището, изгубило деца в трагедията. Смятате ли, че това е професионализъм - да отидете, да разровите раните на хората и да кажете няколко думи.

Защо не отидохте да питате оня Местан за убитото дете? Защо не отидохте в съда, откъдето беше позорно изгонен, изгубил напълно човешкото в себе си. Защо не отидохте при оня министър, дето заби шейната с детето си в дърво и го уби.

Защо не обсадихте Борисов да го разпитате за шкафчета, пачки и кюлчета и как в едната стая се търкаля гол, а в другата стая, нацвъкана с икони, прегръща внуците си, когато е прогонил хиляди други в чужбина.

Тоя същия, дето ви даде най- удачното име - мисирки.

Мамка ви и мисирки!

Вероника Манолева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.