Медийната "клада", на която Диана Димитрова обрича творци, част ли е от кампания на кръгове около Сорос, "Капитал" и ПП

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/mediynata-klada-na-koyato-diana-dimitrova-obricha-tvorci-chast-li-e-ot-kampaniya-na-kragove-okolo-soros-kapital-i-pp/26345 SvobodnoSlovo.eu
Медийната "клада", на която Диана Димитрова обрича творци, част ли е от кампания на кръгове около Сорос, "Капитал" и ПП

Този бяс трябва да бъде укротен, тази лудост трябва да спре, иначе ще помита нови и нови жертви.

От седмица държавата живее в средновековния режим "Лов на вещици", по знаменитата пиеса на Артър Милър. Една актриса обикаля ежедневно телевизионните студиа и сипе недоказани клевети по адрес на уважавани творци, нейни колеги.

Прави го мръснишки, с намеци, с полуистини, без засега да посочва имена.

Това вече отпуши добре режисирана "женска солидарност", непрекъснато се появяват нови "бити", които изживяват внезапен катарзис - като кофти имитация на тренда в Холивуд.

Онзи ден Диана Димитрова помете и друга жертва в неукротимия си плам да възпроизведе фашизоидното Me Too на българска почва. Клетницата, видите ли била "тормозена" още като студентка в НАТФИЗ, от тогавашния ректор "агент Василев".

Диана не казва името на човека, а ползва публично известния факт, че режисьорът проф. Здравко Митков, бивш ректор на НАТФИЗ, е имал принадлежност към някогашната ДС с този агентурен псевдоним.

Няма доказателства, само внушения и интриги.

След като е така, си позволяваме да зададем няколко въпроса към типологичното острие на неолибералната Инквизиция. И го призоваваме да се подложи на детектор на лъжата или на тест за психическа стабилност.

1. Вярно ли е, че е опитала да разбие семейството на Юлиан Вергов и е "сваляла" малолетната му дъщеря, скланяйки я към блудствени действия?

2. Вярно ли е, че докато е тормозела психически Вергов, е влязла в интимни контакти с един от режисьорите на "Откраднат живот"?

3. Как ще коментира факта, че е рекламно лице на фондация "Emprove", зад която наднича Move.bg на милионершата Саша Безуханова, видна представителка на соросоидните кръгове в българското общество, близка приятелка и съратничка на Иво Прокопиев, Кирил Петков и "Продължаваме промяната"?

4. Медийната "клада", на която е обрекла известни творци, част ли е от добре финансирана кампания на кръгове около Сорос, "Капитал" и "Продължаваме промяната"?

5. Снимките от "побоя", които мелодраматично пробутва с петгодишна давност, не са ли част от рекламната кампания на нейните спонсори, тъй като макиажът е лесно различим?

(От Агенция ПИК)

2 Коментара

прекалихте

преди 1 месец

Хайде да оставим настрана Истанбулската конвенция и ми ту -то и да погледнем фактите. Единственият факт, който може да се потвърди и никой не отрича, е побоят. Всичко останало са спекулации - кой какво подочул, кой какво казал, че му били казали. А скъпите "творци" все пак са били мъже на средна възраст - би трябвало те да са отговорни към семействата и реномето си, а не някакво си момиче на двайсетина и няколко години тогава.

Коментирай

Ицо

преди 1 месец

Мда - недостойно е да си трайкаш и след 5 год. да хвърляш обвинения, които дали са доказуеми ? Ако наистина е имало побой - трябвало е веднага да си извади медицинско и да отиде в полиция, в прокуратура. Щом не го е направила, най-вероятно или не е имало нищо, или си е получила боя заслужено. Може би тези въпроси които задават в статията са истина. Ако някоя кypва направи нещо такова със семейството ми - сигурно ще си го получи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.