Мерките за предпазване от заболяване не може и не бива да водят до масови ограничения, дискриминация, принуда и насилие срещу здрави хора

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/merkite-za-predpazvane-ot-zabolyavane-ne-mozhe-i-ne-biva-da-vodyat-do-masovi-ogranicheniya-diskriminaciya-prinuda-i-nasilie-sreshtu-zdravi-hora/6738 SvobodnoSlovo.eu
Мерките за предпазване от заболяване не може и не бива да водят до масови ограничения, дискриминация, принуда и насилие срещу здрави хора

Мерките за предпазване от заболяване не може и не бива да водят до масови ограничения, дискриминация, принуда и насилие срещу здрави хора.

Манипулациите и всяването на страх водят към масова психоза и агресия. Насъскват се и се изправят едни срещу други хора, които са вкарани в някакви измислени административни категории.

Това е много опасно, защото може да събуди фашисткия Франкенщайн. Всеки на различно мнение от наложеното ще се превърне в заплаха и враг и ще започнат да се избиват помежду си здрави и болни, ваксинирани и неваксинирани.

Все още не е късно да се прояви здрав разум и науката да се освободи от смъртоносната хватка на корпоративните интереси.

Антония Първанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.