Мирослав Ненков: Парламентът ни заприлича на ”Съдебен спор”, депутатите си приказват като в трамвая

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/miroslav-nenkov-parlamentat-ni-zaprilicha-na-sadeben-spor-deputatite-si-prikazvat-kato-v-tramvaya/7857 SvobodnoSlovo.eu
Мирослав Ненков: Парламентът ни заприлича на ”Съдебен спор”, депутатите си приказват като в трамвая

”Хубаво е, че депутатите вече си говорят на езика на хората в трамвай 7. 14-годишната дъщеря на моя приятелка чула от другата стая телевизора. Майка ѝ гледа парламента. Момичето я пита: ”Майко, какво ти става, ”Съдебен спор” ли гледаш”. Това е истинска история”. Това разказа д-р Мирослав Ненков.

.

"9-и септември за България е много по-тъжна дата от 11-и септември. През 1944 г. не са взривени само сгради, а е унищожена българската посочи Ненков пред БНТ.

"Един ден да ти гръмне аурора в главата и шумът не отеква. Не може обаче да има носталгия по времето, когато са убивани хора. Сега внуците на тези, които копаеха с кирките и лопатите и имат носталгия по соца, говорят от чужбина колко хубаво било едно време. Е, не, не беше хубаво!", каза още анестезиологът.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.