МВнР вика посланик Митрофанова на среща заради Христо Грозев

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/mvnr-vika-poslanik-mitrofanova-na-sreshta-zaradi-hristo-grozev/26760 SvobodnoSlovo.eu
МВнР вика посланик Митрофанова на среща заради Христо Грозев

Посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова е извикана на разговор във Външно министерство заради обявения от Москва за издирване журналист Христо Грозев, съобщиха за БНТ от министерството.

"Във връзка с обявеното федерално издирване на българския разследващ журналист Христо Грозев от Министерството на вътрешните работи на Руската федерация, информираме, че посланикът на Русия в София Елеонора Митрофанова e извикана на среща в МВнР в първия работен ден след празниците", се посочва в позицията им.

труд 

5 Коментара

Иванов

преди 1 година

Смазващия ,позорния, угоднически аршин на българския политически ЕЛИТ. Австралиецът Жулиан Асанж, се крие от американската "справедливост" още от 2012г в посолството на Еквадор до 2019, после гние в английски затвор до сега само и защото разобличи американските безчинства в Ирак и Афганистан, Столицата на демократичния свят-САЩ го е осъдила за това на 175 г затвор. Сега когато едно наше момче се е проявило срещу Русия много активно в един сайт с неизвестно субсидиране "Bellingcat" без някой въобще да е стигнал до истината за хвърлената медийна бомба, започна едно такова гнусно изхвърляне, че да ти се завие свят. Очаквано генерал Бойко, владеещият няколко чужди езика, за да се докосне до сайта веднага, предложи да се викне Митрофанова, след него Карадаиъ и естествено цялата атлантическа дружина и атлантическия съвет. Каква е целта е ясно, какви са средствата -също. Гледайте госода, още една голяма дупка в нашия кораб, наполовина пълен с вода. Вървим към дъното.

Коментирай

Моля?

преди 1 година

И какво ще стане като я извикат? Ще се перчат като палета пред Мечок. Комплексари нещастни!

Коментирай

Моля?

преди 1 година

И какво ще стане като я извикат? Ще се перчат като палета пред Мечок. Комплексари нещастни!

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Аман отДЕБИЛИ бе, на всички нива. "Гешев за Грозев: Европейските ценности изключват преследването на журналисти за тяхната работа" Епицентър . Къде са тези ценности написани бе Гешев, аман от плазмодии. Като има такива ценности защо Англия държи един блестящ журналист -Асанж години наред, след като си позволи да вдигне завесата на цялата мръсотия в Ирак и Афганистан, статии с фактически материал. Защо и ти стоиш на тоя пост, след като не повдигна обвинение на нито един човек от властта и най-напред на Банкянския еднокнижник, който преди се търкаляше в краката на Путин, сега тича пред всички да се доказва на САЩ, каква политическа пачавра е. Пол Грек Роберт апелира "европейската общност" за освобождаването на Асанж. Последва позорна тишина. " Има само едно право и то е на силата" Джек Лондон , И Борел завалията разбра, че нещата ще се решат на бойното поле, макар и да е с цената на руска кръв. "Човешкият живот няма никаква стойност, чуждия" -Джек Лондон.

Коментирай

Бай Иван

преди 1 година

Тоя капут е напълнил гащите, но руснаците едва ли ще си губят времето да го пречукат! Най-вероятно е неговите спонсори да решат да го използват за последно, като го отровят с "новичок", за да обвинят руснаците! Та този по-добре да се пази не от руснаците, а от неговите сегашни покровители!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.