Наблюдаването на нашия парламент и политически решения за мен лично е чисто губене на време

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/nablyudavaneto-na-nashiya-parlament-i-politicheski-resheniya-za-men-lichno-e-chisto-gubene-na-vreme/573 SvobodnoSlovo.eu
Наблюдаването на нашия парламент и политически решения за мен лично е чисто губене на време

Наблюдаването на нашия парламент и политически решения за мен лично е чисто губене на време. Защото у нас управляват ръчните бутони, ако гледам този, който натиска бутоните, ще знам какво става и ще става и в България. Погледът ми е насочен винаги, винаги, винаги към центровете за създаване, инсталиране и натискане на бутоните. Как ги натискат - леко или силно, е съвсем друга тема, силно второстепенна.

Тази есен върви странно.

Времето навсякъде е все още близо до лятото, отколкото до зимата. На Европа самата Природа и дава още една близалка, да се порадва на живота, преди да я връхлети истината за собственото и решение.

Вървят и на много места избори.

И аз твърдя, че Путин умишлено бави сериозните си козове във войната, все още действа с леки периферни операции, докато вървят избори и процеси в света. Не се съмнявам, че целта му е да се избегнат много горещи военни действия и разширяване на конфликта в други държави.

Докато не се изяснят промените, които идват в много държави чрез изборите в тях, шанс за промяна на глобалистките планове по мирен и разумен път, не може и няма да дойде промяна и на фронта. Макар че искам специално да заявя, че на фронта положението е супер сериозно и там се фокусират един куп други процеси, които не спират и не са приятни.

В Израел Нетаняху няма да тръгне срещу Русия. По един куп причини. Рискува да се обърне целия арабски свят срещу Израел, а сега това би имало катастрофални последици. Настроения срещу Израел се събират у арабите с десетилетия, включително и като съюзник и главен жандарм на САЩ. Никак не е добра идея да настройва още срещу себе си, даже и заради Фатах и Хамас.

Арабската лига в Алжир излезе с декларация за пълен неутралитет по отношение на Украйна.

Чувате ли български натовци?

Преведено този неутралитет означава подкрепа за Русия и червен картон за Украйна, разбирай САЩ и НАТО.

Китай се изясни.

Италия рязко даде заден.

Шолц е пред огромна политическа криза в Германия.

Цяла Азия стои зад, ако не зад, до Русия срещу САЩ. Даже Япония не е ентусиазирана.

Латинска Америка не се намесва официално. Преводът е същия като при арабите.

Разбира се най-важни са изборите в САЩ. Те могат да променят картината, макар че надеждите да променят хода на САЩ са минимални. И все пак. Чак след тях ще можем да кажем какво предстои.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.