Над 95 % от хората изкарват Ковид БЕЗСИМПТОМНО

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/nad-95-ot-horata-izkarvat-kovid-bezsimptomno/5858 SvobodnoSlovo.eu
Над 95 % от хората изкарват Ковид БЕЗСИМПТОМНО

Над 95 % от хората изкарват Ковид БЕЗСИМПТОМНО.

Разбирате ли това изречение? Означава, че 9 от 10 човека, които срещате в ежедневието си са носители на вируса, включително ваксинираните. Човек стига до "тест", когато общото му състояние се влоши и той усети някакъв проблем. Преди това смята, че в него няма вирус и всичко е наред, но не е така. В такъв случай да се делим на ваксинирани и неваксинирани е само в полза на фармацефтично-политическата мафия, не в обществена полза.

Бъдете умни, не глупави и не се противопоставяйте един на друг. Това, което ни убива не е точно вирус, а специално средство предназначено за убиване на хора и от него никой не не може да се спаси към този момент. Ще мине време и само ще се погаси по давност.

Не слушайте политиците и техните набедени експерти. Ако ще се почувствате по-добре влезте в клуба на инжектираните, а ако не искате, не го правете. Човечеството е във война с невидим враг и тази битка си има цена, като много други досега. Казвам ви го като български офицер, който изпълнява само една клетва - вярност към народ и родина.

Не се страхувайте от смъртта, страхът убива по подразбиране.

Кое е най-важното във война? - Подготовката, хладнокръвието и жертвоготовността.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.