НАГЛЕДНО ЗА СУВЕРЕНИТЕТА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/nagledno-za-suvereniteta/324 SvobodnoSlovo.eu
НАГЛЕДНО ЗА СУВЕРЕНИТЕТА

Турция даде урок по суверенитет. Урок на нашите политици, които се стелят като гладни помияри на килимчето на Козяк и не смеят дори да дишат без разрешение на Мустафата. Турция направо отхвърли изказаните съболезнования от американското посолство за атентата в Истанбул. Акт на независимост и най-вече държавен авторитет и самочувствие. Мечтая за ден, в който български политик от управляващите може да постъпи по подобен начин.

Никой не си прави илюзии, че САЩ не са намесени в тероризма по света. Голямата част от терористите те са си ги обучавали. Осама бен Ладен беше техен кадър. Впрочем самите САЩ взривиха генерал Сюлеймани, нали?! Представете си сега това да го беше направила Русия!

Авторитетът на една държава си личи по това доколко ниско се навежда на световните сили. В това отношение България отдавна е в поза "партер", като единственото неясно е на колко места едновременно може да се завърти, за да обслужи всички господари, които я пожелаят!

Чета новината за това как Турция е наритала САЩ по повод лицемерните им съболезнования и се чудя как за пет века поне не научихме как да се държим достойно.....

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.