НАШИТЕ "ПОЛИТИЦИ" И МИСИРКИ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ ТРАГЕДИЯТА В СИРИЯ - ЗАБРАНЕНО ИМ Е ДА ГЛЕДАТ В ТАЯ ПОСОКА!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/nashite-politici-i-misirki-ne-zabelyazvat-tragediyata-v-siriya-zabraneno-im-e-da-gledat-v-taya-posoka/51958 SvobodnoSlovo.eu
НАШИТЕ "ПОЛИТИЦИ" И МИСИРКИ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ ТРАГЕДИЯТА В СИРИЯ - ЗАБРАНЕНО ИМ Е ДА ГЛЕДАТ В ТАЯ ПОСОКА!

„Нашата „политическа“ и телевизионна пасмина е загърбила трагедията Сирия и като кон с капаци се прави, че не вижда какво става там. Сякаш Сирия се е изпарила от картата на света. Сякаш в Сирия не живеят хора. Сякаш в Сирия също не са сринати цели градове. И в Турция, и в Сирия, пострадалите райони са населени с кюрди и арамеи. Но ЕС и ООН помагат само на Турция. За „цивилизования свят“ Сирия не съществува. А тя, ведно с Египет, е най-древната, запазила се до днес, държава в света. Държавата на арамеите, държавата, която „цивилизованите“ разсипаха с 12-годишна война, държавата, чийто прадревни исторически паметници бяха умишлено унищожени – за да бъде ограбена голяма част от тях.

Трудно ми е да повярвам, че колосалното вчерашно земетресение в Турция и Сирия, се е случило по Божия воля. Но нищо не остава скрито, истината винаги изплува наяве.

За разлика от „цивилизованите“, които делят страдалците на „наши“ и „чужди“, „нецивилизована Русия е предложила своята помощ и на Башар Асад, и на Ердоган. И двамата президенти са приели. Руските новинарски агенции съобщават, че руските спасителни сили вече са в Сирия и работят в условията на бурен вятър и проливен дъжд. Надявам се в спасителните операции да се включат и нецивилизованите Беларус, Иран, Египет.“

„Според РИА „Новости“ и ТАСС, огромни разрушения има в Алепо, Идлиб, Латакия и Хама. Повредена е историческата цитадела на Алепо. Трусовете частично са разрушили най-големия нефтопреработвателен завод в Сирия и замъка на кръстоносците Маргат в град Баниас.

Но това не трогва „цивилизования свят“, който формираше и пращаше отряди от главорези в Сирия. Може би той даже изпитва „цивилизовано“ задоволство от мъката в тая страна и от довършването на тая древна раса.

Щях да забравя – Украйна била предложила „помощ на Турция“! С право руският политолог Юрий Светов заявява пред „Ямал Медиа“, че режимът на Зеленски иска да бъде „жених на всяка сватба и покойник на всяко погребение“ – руска поговорка, която осмива този, който клоунски се стреми винаги да бъде в центъра на вниманието. И не се срамува да натрапва шутовщините си дори в такъв трагичен момент. Представяте ли си Зеленски, чиито крака се клатят и който омръзна на цял свят с арогантната си просия – да помага на жертви в беда?!

Сещам се за прозрението на Слава Севрюкова, че България ще бъде нападната подир страшен катаклизъм. Какво ли е имала предвид българската пророчица?

P.S. Тази статия бе вече готова, когато прочетох, че в Сирия е станало ново земетресение, този път в столицата Дамаск. Брей, с каква точност се разразяват напоследък природните бедствия!

Милена Върбанова

12 Коментара

Милена Върбанова

преди 1 година

Скъпи Гост и Хамалин, благодаря за достойната ви позиция! Сред народа ни все пак се намират почтени личности, но упрвниците са тор!

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Госпожо Върбанова , Русия, в лицето на Шойгу ,още в първите часове след земетресението, нареди на войската си в Сирия да се раздели на 6 групи и с цялата налична техника да помага. Военните лекари направиха полеви болници и работят денонощно. После, по молба пак на Русия, Израел прие компромисен вариант и сега работят болници в пограничните зони. Ние къде сме? На парти ???

Коментирай

Босилсковски

преди 1 година

Веднага след първото земетресение написах, че е много вероятно то да не е случайно, а следствие на ХААРП. Спомнете си, как много западни посолства изтеглиха хората си от Турция. Защо? Знаели са, че предстои катаклизъм! Как ще простят на турския външен министър, а и на самия Ердоган воденето на независимата политика? Както обикновено, научните открития или изобретения, създадени за благородна цел да помагат с изследвания на човечеството, по-късно се превръщат в унищожителни оръжия. Справка - изследванията на атома и крайният продукт, атомната бомба. Същото се случи и с ХААРП. От програма за високочестотни активни изследвания на полярното сияние, се превърна в активизатор на природни бедствия като урагани и земетресения.

Коментирай

Марко Тотев

преди 1 година

Интересно как в северна Америка вече няма земетресения? Нали ЛА е земетръсна зона? Затова пък земетресения лашкат все политически непослушни или неудобни държави. Няма конспирация! Дори не си го помисляйте! 😉

Коментирай

Милена Върбанова

преди 1 година

Благодаря за коментарите, г-н Босилковски и Синя брада! Благодаря за изразената позиция!

Коментирай

Милена Върбанова

преди 1 година

Благодаря, г-н Тотев! Заключенията са ясни!

Коментирай

Милена Върбанова

преди 1 година

Извинявай, Синя барета!

Коментирай

ИвайлоК

преди 1 година

Да поправя колегата по-горе: и в Сев. Америка има земетресения - пример - това в края на Декември '22, между Сев. Калифорния и Монтана. Няма жертви, 6.4 по Рихтер. <https://dariknews.bg/novini/sviat/hiliadi-sa-bez-tok-sled-zemetresenieto-v-kaliforniia-2334191> Но: Ако приемем, че ХААРП може да активира спящи огнища на вътрешно напрежение в земните пластове, то няма данни, че може да неутрализира СЪЩЕСТВУВАЩИ огнища на сеизмично напрежение. Такива например, като Йелоустоун. Така че - станалото някога с Атлантида е пред нас. И тук ХААРП няма да помогне.

Коментирай

Иван

преди 1 година

Място за болни Харп и.т.н. !! Сигурно и малката незначителна Стражица е била"поразена" с ХАРРП ? Значи вече няма природни стихии ? охх..пръцнах,,не е възможно ,това е ХАРРП

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.