Не им вярвайте, лъжат ви! Всички днешни политици лъжат

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/ne-im-vyarvayte-lazhat-vi-vsichki-dneshni-politici-lazhat/26524 SvobodnoSlovo.eu
Не им вярвайте, лъжат ви! Всички днешни политици лъжат

Не им вярвайте, лъжат ви!

Всички днешни политици лъжат. Едни се борят за държавната субсидия, която никак не е малко /милиони/ в ръцете на някой набеден за политически лидер, а други се борят да "усвояват" европейските и национални фондове. Властта е опиат.

Истината е само една!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Никой и по никакъв начин не може да изкара вече България от икономическата катастрофа, поредната. Късно е! Имаше време, когато можеше да се случи, но вече не може. Преминаваме в авариен режим на приземяване без колестник и единственото адекватно поведение е да затегнете колана си. Този път много сериозно. Средната стойност на годишния външен дълг през двете последни десетилетия е 1 милиард годишно. От тази година до катастрофата се планира външен дълг по 15 милиарда годишно!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Разбирате ли за какво говорим?

При напълно одържавена икономика /тип социалистическа/, въпреки различния външен вид който има България влиза в рецесия до броени месеци и няма връщане назад. Вероятно някои политически кръгове имат план да се възползват и от това положение, но само от нас зависи дали ще им дадем възможност да се гаврят по безобразен начин. Те го искат, защото знаят как се лови риба в мътна вода. Ловили са и пак искат да ловят!

Приятели,

От 1 до 15 милиарда външен дълг на година може да отиде само разбита отвсякъде държава. Опустошена. Разбиха я всички тунеядци досега и няма такива на които ръцете им са чисти, защото всички политици ядат дружно от държавната пара. От нашите данъци! Разберете го и се събудете. Ние нямаме нужда от толкова партии, партийки и партийци. Имаме нужда от здрави личности, но и такива няма на хоризонта.

Мен ако питате момента е много подходящ за реванш! Време разделно.

Николай Марков

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.