ОСВОБОДИТЕЛ И ПРЕДАТЕЛ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/osvoboditel-i-predatel/26794 SvobodnoSlovo.eu
ОСВОБОДИТЕЛ И ПРЕДАТЕЛ

На това кьоше Цар Освободител и Желю ( или Жельо ) Желев се срещат под прав ъгъл. Като равен с равен. Даже табелките им са заковани една за друга.

Единият освободи България от петвековно турско робство. Другият я поднесе на тепсия на глобалистките поробители.

Парадокси на историята? Не, тук историята няма нищо общо.

Това са абсурдите на слугинажа на ФЪндък-община пред евроатлантическите господари и техните нископоклонни български лакеи. Едва ли президент на друга държава е правил толкова ниска чупка в кръста пред международния мошеник Ран. Заради тия си заслуги пигмеят ж.м.ж е курдисан до император Александър II. 

Това е графичният израз на пълната ни липса на суверенитет. И на идиотизма ни. Значи в хилядолетна България не е родена нито една по-достойна личност, чието име с гордост да поставим на пъпа на София - от едно убого човече, за което цял народ си спомня с най-горчиво разочарование?  

Триумф на плебейщината в най-гротескния й вид!

Защо е нужно тази нищожна площ да се обособява и именува различно от общата територия на площад "А. Батенберг"? Много ясно - за да бъдат възвеличени в паметта на потомците  пигмеят жельо и компания! Тези, които предадоха надеждите на девет милиони българи много по-страшно, отколкото днес ни излъга "Подмяната"!

Помня какъв натиск бе оказван от разни "инициативни комитети" софийското летище да бъде наречено "жельо желев". А колкото и да измъчвам паметта си, не мога да сетя жельо ( или желю, все тая ) да е  свързвал името си със самолетните полети по друг начин, освен с фамозното си падане от стълбичката, което сърбите въртяха на подбив по телевизиите си цяла година. А България гореше от срам.

Да се именува летището на великия български герой - летеца кап. Димитър Списаревски, разбира се, никому и не мина през ума. Не беше "политкоректно"! Нали е загинал като жива торпила във въздушен бой с убийците, пратени да бомбардират София, същите, които днес са наши съюзници и партньори.

Очаквам в скоро време булевард "Цар Освободител" да бъде преименуван я "Володимир Зеленски", я "Джо Байдън". Но най-подходящо за една треторазрядна колония е да увековечи в центъра на столицата си скромното име на своя губернатор - например Херо Мустафа!

Булевард "Мустафа" - добре звучи! Все едно че Освобождението на България никога не се е състояло.

Милена Върбанова

5 Коментара

Ненкова

преди 1 година

Къде ми е коментара?

Коментирай

Ненкова

преди 1 година

Къде ми е коментара?

Коментирай

Чичо

преди 1 година

Тоя, дето ядеше "фафлите"нАпреко, се водеше професор! Оттогава се навъдиха сумати професори, та чак ми се гади! Барабар с циклофреника ФД успяха да съсипят всичко до което се докоснат!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.