ОТДАВНА ЗВЕЗДИТЕ МУ ГОВОРЯТ....

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/otdavna-zvezdite-mu-govoryat/7739 SvobodnoSlovo.eu
ОТДАВНА ЗВЕЗДИТЕ МУ ГОВОРЯТ....

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'михаил константинов: 90 000 българи ще починат от ковид 19.09.2021 08:30; 8332; 24 часа математикът проф. михаил константинов прогнозира огромна бройка българи, починали от ковид края на пандемията- 90 000. той заяви, че направил тази прогноза още през миналата година. проф. константинов призова българите да ce ваксинират, в предаването "денят започва C георгилюбенов" по бнт той упрекна журналистите, че медиите еднакво дават платформа на на тези, които призовават за имунизиране, тези, които са против ваксините. хората се объркват, защото те вярват на "казаха по телевизията" заяви професорът. михаил константинов'

Не знам дали сте забелязали връзката между математиката и ковидясването. Ама много тясна е. Де що математик има, се изказа по темата със заразата, лечението, последиците и какво трябва да се направи. Започвам да се чудя, дали в университетите наред с уравненията не учат и вирусология. Странна работа, да знаете!

Мишето Нагласачът също се оказа един малък медик. След като разгони фамилията на изборите досега, като го изхвърлиха от "Информационно обслужване" като мръсно коте, е решил да захлеби покрай рекламната кампания на ковидясването. Е, то парите мирис нямат! Такъв се носи от самия Мишо!

Интересно е, че Мишо Нагласачът точно е изчислил колко българи ТРЯБВА да умрат в края на пЛандемията - 90 000! Рече и отсече! Ни повече, ни по-малко. Ще ги нагласи точно, също като поръчани изборни резултати! В това вече вярвам! Той, Мишето, ги разбира тия работи! Като трябва да измрат 90 хиляди българи, ще ги докара до бройката, ако трябва, лично ще ги такова!

Винаги съм страдала, че математиката не ми е силна страна. Явно много хляб има в нея. Не е само да смяташ, може в медийна звезда по медицински теми и апокалипсис да станеш. Има хляб в тая работа, ама аз едно просто право съм учила! Да ме заплюете, ако мога да се сетя дори утре колко българи могат да умрат! Не само от ковидясване. То, като се замисля, 200 на ден умират само от сърдечносъдови заболявания, ама Мишето не казва нищо за тях! Дори не ги смята! Странна работа!

Лошото е, когато звездите отдавна ти говорят, но ти не разбираш намека и продължаваш да се излагаш публично!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.