ПРАКТИКУВАЩИТЕ ПАТРИОТИНГ ОТНОВО В ИЗДЪНКА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/praktikuvashtite-patrioting-otnovo-v-izdanka/26669 SvobodnoSlovo.eu
ПРАКТИКУВАЩИТЕ ПАТРИОТИНГ ОТНОВО В ИЗДЪНКА

Костадинов, ръководител на личното партийно ЕООД, практикуващо патриотинг, ще провали и идеята за референдум за запазването на българския лев. Росен Миленов, човек, когото дълбоко уважавам и е доказал почтеността си и грижата си за България, в своя публикация уведоми, че Костадинов е отказал партията Му да подкрепи инициативата за референдум, ако не се посочва, че инициативата е на партията и тя е основната сила в нея. 

Многократно съм повтаряла, че големият проблем на Възраждане е ЕГОТО на Костадинов. Той е готов да прегази всеки, да го използва, да мачка и след това да го захвърли. И всичко това, с единствената цел правене на партиен и личен пиар. Който, разбира се, носи субсидии и власт.

Много пъти посочвах измамната същност на партията. Включително за подписката от 2018 година, когато подписите дори не са внесени. Оправданията за сбъркани лични данни могат да оставят за собствените си членове, които не са в състояние да мислят. Аз като юрист мога да им кажа, че само ГРАО може и има правото да проверява личните данни. Ако ги е проверил, КК откъде има достъп до национална база данни "Население". А ако не ги е проверил там, значи просто лъже. 

КК е против американците, но парламентарната му група гласува "за" анексите към договорите за Ф-16. Уж е русофилска партия, а гласува "въздържал се" на декларацията, че Русия била агресор. Уж приоритетите на партията са запазване на българския лев, демографската катастрофа, образованието, а проглушиха ушите на всички, че най-големият проблем в момента били трюфелите и затова внасяли законопроект за тях.

Лъжата е второ лице на този. Както лъжеше, че е написал учебник, с който си правеше дори предизборен пиар чрез децата, а се оказа, че е само редактор. Уж щеше да връща 2017 година субсидията, а накрая си я гушна и съвсем случайно, ама съвсем случайно, да не си помислите нещо, в същия момент си купи голяма къща на брега на езеро. 

Когато не успя да превземе инициативата за еврото, КК поръча на герберските сайтове да започнат компроматна война срещу голяма част от организаторите. Има един лидер на бутикова партия, който държи над 30 сайта, които се контролират от ГЕРБ. Последната една година всички тези сайтове възхваляват Възраждане и плюят, включително с лъжи и клевети всеки неудобен на Костадинов. И сега видяхме същото. Хора, които през годините са се доказали като граждански активисти, бяха грозно оплюти, за да не засенчват егото на партийния лидер.

Призовавам всички граждани да се мобилизираме и да съберем подписите. Не е невъзможно. Нека да докажем, че и без партии можем да покажем народната воля. Защото партиите всички са проекти. И нищо добро не са донесли на България.

Битката за лева продължава. Въпреки Възраждане.

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Немезида Никта Ереб

1 year before

Еленче, ще се задавиш в злобата си, моето момиче. То бива плювки, бива нападки, но не смяташ ли, че вече прекаляваш? Хубаво, не ти харесва Коцето, ами нали те каниха в други партии, отиди там и се изявявай. Не е ли ясно, че в настоящия момент в парламента има една партия, която не се кланя на колективния запад и на дедо БайДън? Защо с такова настървение се мъчиш да подрониш авторитета й? Уважавах теб и острото ти перо, но напоследък започвам да си мисля, че именно ти си се продала и работиш против интересите на мнозинството българи. Когато Възраждане започва да набира сила, веднага се появяват черни врани и грачат до премала. Така никога няма да се избавим от истинските национални предатели, в лицето на умните, красивите, гробарите, депесарите, бесепарите, продайбългериенците, бастуняневците и харвардските измамници.

Коментирай

Ненкова

1 year before

Г-жо Гунчева,вие стигнахте дъното....Срам нямате. И вас купиха или компромат ви намериха?Къде отиде достойнството? Интелигентният човек,не се държи като махленска клюкарка! Каквото и да се е случило между вас с г-н Костадинов, трябва да превъзмогнете вашето его! Настройвате електората срещу вас, а на него повдигате още повече рейтинга!!!Смятах ви за по умна....А на г-н Костадинов, на пръстчето не може да му стъпите!!!

Коментирай

NENKOVA

1 year before

къде е третият коментар?

Коментирай

Половраг

1 year before

Тъз Гунчев не беше ли в предният парламент една от десетте депутати на Коце комодона.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.