Пребройте си стотинките, спрете два радиатора или климатика, едни чиновници искат да пият и днес

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/prebroyte-si-stotinkite-sprete-dva-radiatora-ili-klimatika-edni-chinovnici-iskat-da-piyat-i-dnes/5736 SvobodnoSlovo.eu
Пребройте си стотинките, спрете два радиатора или климатика, едни чиновници искат да пият и днес

Ако се чудите какво правят държавните чиновници в енергетиката, докато се опитвате да платите високите сметки за ток...

И да, тези средства, тази печалба, всички допълнителни бонуси са калкулирани в сметките ви. Защото дружеството е държавно и всички ние плащаме.

А и поне енергетиката да се беше реформирала, или оптимизирала, или да беше спряла загубите, че пак ние ги плащаме. Нещо поне, някакъв поне малко разумен довод, че има напредък. А то...

Не знам дали шефът е гербер или е от новите, но министърът на енергетиката е добре да се поинтересува от ситуацията. С чужди пари лесно се черпи, са казали хората. Явно трябва не изчегъртване, а тотално създаване наново на всички държавни структури. Благодарим ти, Бойко, че ни остави такова наследство!

Политиците е добре да разберат, че всеки похарчен държавен лев, т.е. взет от нашите данъци, трябва да бъде публично оповестен защо и как. Иначе няма да стане. Публичният ресурс е публичен не само при събирането, но и при изразходването.

Пребройте си стотинките, спрете два радиатора или климатика, едни чиновници искат да пият и днес.

Хубава вечер!

Любомир Аламанов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.