Примката около стрина Кристалина се затегна

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/primkata-okolo-strina-kristalina-se-zategna/7753 SvobodnoSlovo.eu
Примката около стрина Кристалина се затегна

Примката около стрина Кристалина се затегна. Отприщи се вълна от подробности за корупция при нея, включително в Конгреса на САЩ е обсъждана и официално и е поискана оставката като председател на МВФ. Само който не разбира йерархията и механизмите на работа в добре смазаната машина на Дълбоката Държава, може да се подведе от тази официална картина и да я възприеме буквално. Да приеме, че тя е направила нещо лошо и сега ще си плати. Забелязах, че това мнение днес моментално е тръгнало по главните глобалистки медийни канали у нас, тоест и нашите глобалисти я погнаха. Интересно, както винаги, моят радар отчита точно обратната посока на истината.

Не зная каква е причината, но както казах рано или късно ще разбера и като разбера, ще споделя. Зная обаче със сигурност едно! Кристалина спада към най-фанатично правоверните чиновници на ДД.

Тя изобщо не мисли самостоятелно и точно изпълнява поставените и задачи. Правила е това повече от 20 години. Тя е типичния ужасно правилен служител, послушна до мозъка на костите си. Следователно, версията, че тя на своя глава е направила нещо, е абсурд! Това е абсурд, невъзможно. Сготвят я. И явно е за нещо много сериозно, щом насочиха главните си фронтови оръжия срещу нея.

Освен това много държа да напомня, че тя има директна връзка с клана Ротшилд, чиито последен мъжки представител от швейцарския клон любезно умря от "инфаркт" минала година на 54 години и без аутопсия беше погребан, както си му е редът. Той има 4 дъщери и вероятно този клон изсъхва. Кристалина е закачена там и по-вероятно атаката срещу нея да идва по причини свързани с Ротшилдите.

Във всички случаи повтарям - Невъзможно е е да е действала на своя глава за нещо толкова голямо като да реди класацията на богатството на държавите в света! Тя е изпълнявала точно указания от своите шефове. Които сега се обръщат срещу нея. Защо, ще видим.

Но нещо важно става и да, то касае България и да, то ще се отрази на така наречения имидж на България. И да, много е вероятно да е свързано с ниската ваксинация у нас. Макар засега да не виждам връзката, имам чувството, че това също е възможен мотив.

ДИСКРЕДИТИРАНЕ НА БЪЛГАРИЯ В ОГЛЕДАЛНАТА РЕАЛНОСТ НА СВЕТА НА ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА.

Сега идва главното!

1. Феноменални лупинги ще направят нашите умно красиви глобалисти и медиите им, само за дни ще отидат в другия край на скАлата, от осанна онзи ден в Благоевград, до разпни я днес. Само гледайте! И реакцията на партийните структури гледайте и ще разберете много неща за движението на ДД у нас.

2. Супер важен лакмус ще бъде реакцията на Радев!!!!!!!

Той сега управлява България. Цялата отговорност е в него. Дали ще я защити, или ще се отрече от нея, това ще е реакция със супер важно значение!

3. Нямам думи да опиша трагедията на българския жълтоплочкаджийски умнокрасив планктон! Който от снощи вече сияе в розово и електриково - КАКЪВ СВЕТОВЕН ФЕНОМЕН Е КРИСТО И КАКВО СВЕТОВНО ПАДЕНИЕ Е КРИСТАЛИНА!

А,а, какво ще кажете? 😂🤩😭

Аз зная, че съм трол, тъпа, престъпно безотговорна, безродник и прочие, защото не харесвам опаковането на Кристо и не искам да се ваксинирам. И не искам Да България да ме управлява. И не искам светата двоица да припарва до България.

Да, всичко това съм.

Но който иска да ме накара да мисля, че Кристалина с Дянков седнали да пренаредят класацията, е сто пъти по-тъп от мен.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.