РАДЕВ ДА БОЙКОТИРА СРЕЩАТА В ТИРАНА. ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/radev-da-boykotira-sreshtata-v-tirana-vsichko-e-punta-mara/26193 SvobodnoSlovo.eu
РАДЕВ ДА БОЙКОТИРА СРЕЩАТА В ТИРАНА. ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА!

Срещата ЕС - Западни Балкани нищо няма да реши. Ние клекнахме на Македония и реват по стадиони и площади, че сме въшки, татари и фашисти. Сърбия не клекна за Косово и Вучич няма да отиде в Тирана. И е прав. Испания, Словакия, Румъния, Гърция и Кипър не са признали Косово, а искат Сърбия да го признае - евроцинизъм на квадрат.

 

Рюте още 2017-та каза на Юнкер, който се застъпи за нас за Шенген, че е романтик. Ако сънувал илюзии, му вика холандския ерген, да ходел да се прегледа.

 

Австрия е притеснена от небивалата мигрантска инвазия, която минава през нас. Десетки са задържаните трафиканти нашенци в Унгария. Нехамер беше в Белград и Будапеща, тройката ще се среща във Виена. Може би, ще има и обща среща с Вишеградците, които се видяха в Кошице.

 

Големият въпрос е кой покани милионите мигранти 2015-та? Меркел, Рюте и Оланд. България не ги е канила. Ако Холандия, Австрия и Западът са притеснени от новата мигрантска вълна, да пратят армиите и полициите си на нашата граница. Това е евросолидарност.

 

Как така Холандия и австрийският канцлер Файман ги канят 2015-та, а ние трябва да ги връщаме 2022-ра? И затова, че не можем да върнем поканените, няма Шенген. Салвини, като вътрешен министър в Италия, преди време върна кораб с мигранти и почнаха да го съдят.

 

Прав е Ханс-Георг Маасен, дългогодишен шеф на Германското разузнаване: “Европа е море от политическа лудос, с един самотен фар - Виктор Орбан.”

 

Е, какво да прави Радев в Тирана? Американците бомбадираха Сърбия, създадоха Косово, свалиха ни гащите за Македония и направиха пуч на Бойко, който пазеше границата.

 

Дадохме свидни жертви - полицаи и граничари, заради: “Елате, ще се справим". За благодарност - вън от Шенген... Ами, да карат без нас в Тирана - стига лъжи, стига измама..

 

P. S.: Прав беше Бойко, като нарече Рюте полицая на Европа в 2020-та. Факт е, че и в Холандия, и в Австрия има силни опозиционни антимигрантски партии, едноименна “Партия на Свободата”. Вилдерс диша във врата на Рюте, а в Австрия съдът оправда Шрахе, който се опитаха да сготвят… Да се оправят, да не си решават вътрешнополитическите мъки чрез нас!

 

Георги Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.