Сега няма да можем да се оплакваме в Комисията за защита на потребителите, ако в самуна намерим хлебарка, муха, комар, щурец или подобно. Това вече ще е част от менюто ни

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/sega-nyama-da-mozhem-da-se-oplakvame-v-komisiyata-za-zashtita-na-potrebitelite-ako-v-samuna-namerim-hlebarka-muha-komar-shturec-ili-podobno-tova-veche-shte-e-chast-ot-menyuto-ni/44184 SvobodnoSlovo.eu
Сега няма да можем да се оплакваме в Комисията за защита на потребителите, ако в самуна намерим хлебарка, муха, комар, щурец или подобно. Това вече ще е част от менюто ни

Добро утро

Палажението е трагично, вервайте ми.

Сега няма да можем да се оплакваме в Комисията за защита на потребителите, ако в самуна намерим хлебарка, муха, комар, щурец или подобно. Това вече ще е част от менюто ни. Песента на Лили Иванова - Щурче, вече няма да звучи, както едно време. На Свети Валентин, най-специалния подарък за любимата/любимия ще е скакалец-алангре, а коктейлите ще бъдат украсявани, вместо с резен лимон или портокал с разкрачено щурче. На клечката, вместо зелена маслинка, ще забучим зелена конска муха. Абе, идилия.

Спомням си, когато преди години в пионерския лагер хващахме мухи, връзвахме ги за едното краче и се състезавахме на кой мухата е по-бърза. Не ни е срам, да си играем с храната и насъщния. Що за възпитание. Ужас.

Но пък съм убеден, че за това е виновна Специалната военна операция в една държава, близо до нас и наложените санкции на друга. Глад идееееее. Глад... Та като нема да има пшеница, ще месим насъщния с брашно от гадинки. Ей, и кулинарната ни култура затриха. Евро-ценностите ги заметохме под килима.

Сега вече няма да казваме: "Като няма хляб, яжте торта", а ще бъде "Като няма хляб, яжте гадинки".

Я да видим сега, кой ще ме докладва. Всичко си е истина - вервайте ми.

Поздрави: Дедо Мажд Алгафари

3 Коментара

Синята барета

преди 1 година

Пълен игнор на всички продукти, съдържащи гадости. Както се научихме да четем Е - тата , така и сега ще четем подробно етикета. Въпросът е, защо се прави това? Аз не виждам ЕС да е изгладнял до степен да се яде брашно от хлебарки .. Гнус ? Да, и то при условие, че почти всички храни за деца, вкл. шоколад, ще бъдат с примеси от бубулечки.

Коментирай

Е това вече е прекалено

преди 1 година

И как точно да стане този пълен игнор, след като става ясно че едва ли не тези гадости ще бъдат във всяка храна, от хляба, през колбасите до вафлите?

Коментирай

Половраг

преди 1 година

Обичам да чета Свободно слово. Все едно чета руската преса, преведена на български. Да здравствует таварищ Путин. Родоотстъпници.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.