Шокиращо е как САЩ манипулират близо 30 европейски народа да воюват с Русия в името на американския интерес!?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/shokirashto-e-kak-sasht-manipulirat-blizo-30-evropeyski-naroda-da-voyuvat-s-rusiya-v-imeto-na-amerikanskiya-interes/5600 SvobodnoSlovo.eu
Шокиращо е как САЩ манипулират близо 30 европейски народа да воюват с Русия в името на американския интерес!?

Шокиращо е как САЩ манипулират близо 30 европейски народа да воюват с Русия в името на американския интерес!?

Направо факирска хватка, засенчваща легендата за д-р Гьобелс. Не мога да повярвам, че толкова много тъпи хора са се събрали на едно място в Европа!?

Тъпи правителства, тъпи парламенти са готови да леят кръвта на своите нации на ползу...Америка!?. Това е направо психическо заболяване- отказ от здрав разум!? Безкръвна лоботомия! Всеки среден европеец има личен интерес от партньорство, приятелство, сътрудничество с Русия. Във всички сфери. Но колониалните правителства-не. Те ще водят война, понеже Путин не изпълнявал заповедите на Вашингтон редовно да посещава гейпаради.. .!?

Дори нашите посрани властимащи инициирали днес още санкции срещу Кремъл. Заради Крим, който е руски от 1784 г. Санкции, от които ние губим!?

И Бойко Борисов, въпреки че изпадна от изпълнителната власт, напира да се включваме активно в общия фронт срещу братята руснаци!?. За него лично приемам, че е мотивиран финансово и просто си продава задника. Проститутско ниво. Но средният гербаджия какво ще спечели от фарсовото повторение на хитлеристкия план Барбароса? Ще спечели нещо отзад по-болезнено...

И президент, и премиер у нас са натовски подлоги. Единствената ми надежда за отпор в парламента е партия "Възраждане". Депутатката адв. Елена Гунчева е отправила питане за американските военни бази у нас. Навременна позиция за достоен национален отскок в посока български интерес и българска независимост.

Елена, не си сама!

Според шефа на комисията по отбрана Атанас Зафиров американските военни бази у нас не били на НАТО. Те се били настанили тук по двустранна спогодба. Че още по-добре. Това нещо може веднага да се разтури. Липсва реципрочност. Ние имаме ли български бази в САЩ? Нямаме. Тогава ЯНКИ ВЪН. Вие ни правите мишени и застрашавате нашата сигурност!

От сърце, от душа и с целия си здрав разум перифразирам:

ТЕРОРЪТ ДОЛУ, СЪЮЗ С РУСИЯ! "

Милен Милушев

Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ

milenmilushev. blogspot.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.