ЩО ЧИНИ ТАЗ МОМА ОЩЕ ТУК?!?!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/shto-chini-taz-moma-oshte-tuk/439 SvobodnoSlovo.eu
ЩО ЧИНИ ТАЗ МОМА ОЩЕ ТУК?!?!

Нейното Превъзходителство Мустафа още е тук. От сутрин до вечер, от телевизора до отваряне на хладилника. Част от местното колониално население дори вече получава тикове при вида на американската госпожа. Заедно с тръпката каква ли простотия ще измислят на Козяк по отношение на територията, която те смятат за колония, а ние за Родина.

Още юни месец се заговори, че НПМ ще бъде сменена. То, не че заместникът е цвете за мирисане. Пак мирише, ама не е цвете! Интересно е обаче защо тази мома, решена в българска носия и с интересен поглед е още тук? Очакваше се още преди есента да бъде сменена. Но стои. Че даже се и фотка насам-натам. Ударно работи по новото правителство. Нашето, не тяхното! А като си назначат тяхно тук, то няма да е наше, по презумпция. Така, де!

Елементарната логика сочи, че Мустафа има да изпълнява задача - съставяне на редовно и стабилно правителство, което немедлено да включи България във военния конфликт в Окраината, да изпрати цялото ни въоръжение, включително ловните пушки, на Зеленски, да прати ударна дъбълска рота да арестува Путин и да открие още десет американски военни бази на територията.

В дипломацията случайни неща няма. И Мустафа неслучайно още стои. Безогледната им намеса в българската вътрешна и външна политика по наглост стига до окупационна политика. Проблемът е, че нямаме политици, които да й обяснят къде точно се намира!

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.