След като се запознах с тезите на двете майки, започвам да подозирам, че на практика има КРАЖБА НА БЕБЕ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/sled-kato-se-zapoznah-s-tezite-na-dvete-mayki-zapochvam-da-podoziram-che-na-praktika-ima-krazhba-na-bebe/26680 SvobodnoSlovo.eu
След като се запознах с тезите на двете майки, започвам да подозирам, че на практика има КРАЖБА НА БЕБЕ

След като се запознах с тезите на двете майки, започвам да подозирам, че на практика има КРАЖБА НА БЕБЕ. Помня, баба ми ми казваше, че по нейно време тия са крали български бебета, защото са по-бели и ще вземат повече пари за тях при женитбата. Както и няма толкова да са подозрителни, когато ги обучат за джебчии.

Цялата история започва да мирише и говори за умишлено престъпление. Още по-голямо престъпление е държавата да остави бебето при хора, които не са му родители и условията са потресаващи.

Елена Гунчева-Гривова

1 Коментара

ИвайлоК

1 year before

Виждаме явно развитие на либерал-фашизма: досега обикновено отнемаха българчета от българските им майки в Зап. Европа, но това вече е и у нас - в България крадат деца от българските им майки и ги дават на циганки!!! (ако се намери кой да организира митинг-протест срещу този случай - сигурен съм, че ще събере МНОГО ПОВЕЧЕ от няколко хиляди души).

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.