София е потънала в мърсотия. Дави се ! Трябват предсрочни общински избори. Г-жо Фандъкова, подайте си оставката !

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/sofiya-e-potanala-v-marsotiya-davi-se-tryabvat-predsrochni-obshtinski-izbori-g-zho-fandakova-podayte-si-ostavkata/6618 SvobodnoSlovo.eu
София е потънала в мърсотия. Дави се ! Трябват предсрочни общински избори. Г-жо Фандъкова, подайте си оставката !

ПРЕДСРОЧНИ КМЕТСКИ ИЗБОРИ В СОФИЯ !

София е потънала в мърсотия. Дави се ! Нечистотиите струят от всякъде, завират се в очите ви на всяка крачка, връхлитат при всеки порив на вятъра.

Хартии, найлони и полуизгнили листа кръжат край всеки минувач. Развихрят се, падат и се трупат на купчини, кое където намери за добре. От препълнените, непочистени кошчета или контейнери за боклук изпадат смачкани шишенца, чашки за кафе и салфетки, които при първия порив на вятъра се разнасят по всички посоки на света. Шахтите на канализацията са засипани с нечистотии, за да се представите как се предизвикват наводненията.

Въздухът е замъглен от прахоляка. Коли и камиони завихрят около себе си купища прах. И вместо да отиде в каналите и кофите за боклук, той се настанява удобно в дробовете ни.

Вижте каква клоака са коритата на Перловската и на Владайската река. Можете ли да намерите един, поне един тротоар в София, който да няма разбити, разкривени или люлеещи се плочки ?

Няма по-мръсна столица в Европа. Никога градът не е бил толкова изоставен и обществените места - така неподдържани. Център, покрайнини, нови, стари квартали - всичко е занемарено и потънало в мърсотия.

Не можем да търпим повече тази гнусна обстановка. Управата на града трябва да се махне и да дойдат нови хора, които да имат грижа за столицата. Трябват предсрочни общински избори.

Г-жо Фандъкова, подайте си оставката !

Васил Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.