СТАЛИНКА ИЗКРИСТАЛИЗИРА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/stalinka-izkristalizira/7766 SvobodnoSlovo.eu
СТАЛИНКА ИЗКРИСТАЛИЗИРА

Веднъж баба ми ми каза, че крадец и лека жена винаги се изкушават. Без значение на какви постове си ги сложил, какъв е залогът и дали ще ги хванат. Природа, човещинка, така да се каже!

Сталинка /Кристалина/ Георгиева явно не е успяла да удържи положението и да не упражни....как да го кажа политкоректно - търговия с влияние /ако не бях толкова възпитана, щях направо да кажа - да краде/. Световната банка, където, да не се лъжем, са от мошеник нагоре, дори е потресена и иска разследване на скандала! А явно залогът е много голям, защото е намесен Китай и класация за икономика. Бледнее ми фантазията колко е захлебила Сталинка покрай китайското чудо!

Сталинка, завършила какви ли не университети, като се започне от ВИИ "Карл Маркс" и се стигне до ХАРВАРД /!!!/ и Масачузетския технологичен институт, се прояви като типична герберастка. Както се казва, може да измъкнеш човек от село, ама селото от човек - никога! Гербоидното си иска да си краде и това си е! Па макар и в Световната банка!

Прехвалените кадри на ГЕРБ се оказаха калинки и тоталщета във всяко едно отношение. Еврокомисарите ни от ГЕРБ са пълна и завършена излагация като възможности, възпитание, култура и идентичност. Навсякъде името на България започва да става синоним на простотия, мафия, некомпетентност и крадливост.

Скандалът със Световната банка тепърва се разраства. И понеже звездите не ми говорят /все още!!!/, но пък разумът ми работи на макс, си мисля, че Сталинка я направиха шеф на Световната банка, защото ГЕРБ в България перяха едни пари - предимно от ЕС, но и от чужбина. Така да се каже, както беше казал полк. Николай Марков, ние се превърнахме в пералня. На мръсни пари! Затова и Сталинка е направена шеф на банката, като благодарност и имидж за тези, които перат тук парите на световните лидери. Сега вече тази роля не могат да я изпълняват и Сталинка излишна станА!

Не е било необходимо дори да й спретват компромат. Защото същността на човека винаги се разкрива и изкристализира. А когато си некадърен и крадлив, това винаги излиза наяве. Затова и кукловодите предпочитат такива хора - тях винаги ги държат. И винаги могат да ги изхвърлят като употребена тоалетна хартия. Което и се случва в момента със Сталинка!

И е въпрос на време, кога ще се обърнат към главният перач на територията да му поискат сметката......

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.