Татяна Дончева: Прокуратурата бойкотира процеса за АМ ”Хемус”, ГЕРБ няма да осъди Рашков

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/tatyana-doncheva-prokuraturata-boykotira-procesa-za-am-hemus-gerb-nyama-da-osadi-rashkov/5983 SvobodnoSlovo.eu
Татяна Дончева: Прокуратурата бойкотира процеса за АМ ”Хемус”, ГЕРБ няма да осъди Рашков

Изясняването на истината е свързано със свидетели, което прокуратурата не иска да направи. Да разказват длъжностните лица, какво са им разказвали е несериозно. Това, което прави прокуратурата, е абсолютен бойкот на процеса на разследването, заяви Ттатяна Дончева, коментирайки разпита на вътрешния министър в прокуратурата.

Войната е неизбежна. Войната МВР - прокуратура трябва да бъде спечелена, да бъде отстранен Гешев и целия му кръг, да бъде приведена в прокуратурата в една една хубава кондиция, професионализмът да бъде изваден на преден план. Онези от прокурорите, които могат повече в занаята, от тези, които могат да придружават главния прокурор и да се снимат с него, защото прокурорската професия не допуска папагали. За кратки периоди може да бъдат снимани като борчета разни персони, но това е за кратко време,, допълни тя пред bTV.

Като юрист ви казвам, че ГЕРБ не могат да осъдят Бойко Рашков. Много ми е интересно какво ще кажат - обидил ли ги е или са наклеветени. Юридически лица не могат да обвиняват, нито да осъждат. Това не е хватка, това е даденост. Така Татяна Дончева коментира заканите на ГЕРБ, че ще съдят вътрешния министър.

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.