Това е Царево! Там ГЕРБ-ерската управленска чума още вилнее

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/tova-e-carevo-tam-gerb-erskata-upravlenska-chuma-oshte-vilnee/5661 SvobodnoSlovo.eu
Това е Царево! Там ГЕРБ-ерската управленска чума още вилнее

Може да бъде изображение с 1 човек, път, дърво и улица

Това е Царево! Там ГЕРБ-ерската управленска чума още вилнее 🙁

Кметчето - любимец на Буда - Георги ЛапАчев изсякъл масово и абсолютно незаконно старите прекрасни липи в центъра на града! Подобно варварство срещу зелените системи на градовете, е нещо като "етикет" и "запазена марка" на кметовете на ГЕРБ. Разбира се зад тези престъпления стоят далавери за източване на стотици милиони от общинските бюджети, чрез определени фирми - изпълнителки!

Кога ли ще огрее и разследване за масовото обезлесяване на българските градове и варварските незаконни сечи на старите дървета!? За подобно издевателство срещу обществото - #Затвор ще им е малко!

За съжаление мандатите на ГЕРБ-ерските престъпници изтичат едва догодина и те разчитат на #Каскетатурата да ги пази от Закона и народния гняв!

#ОСТАВКА

Биволъ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.