Това е историята на част от мръсния преход, която няма да намерят децата в учебниците по история

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/tova-e-istoriyata-na-chast-ot-mrasniya-prehod-koyato-nyama-da-nameryat-decata-v-uchebnicite-po-istoriya/20373 SvobodnoSlovo.eu
Това е историята на част от мръсния преход, която няма да намерят децата в учебниците по история

Този мръснишки преход има един преломен момент: Когато през 1999 г. Костов поръча компрометиращ доклад срещу мен на готовото на всякакво фелацио джудже Атанасов. Не съм важен аз в случая. Важна е официалната злоупотреба със службите за политически цели. Което днес е практика. Там някъде се корени и връзката на службите с организираната престъпност, която сега е на власт.

Поръчката беше изпълнена, но даже Костов публично заяви, от срам, види се, че не вярва в написаното.

Докладът заживя собствен живот с абсурдни твърдения, в които само името ми беше изписано вярно.

Придоби публичност, благодарение на Митьо Гестапото и уж случайно изтекла поверителна информация. Лично бях свидетел на контактите на джуджето с тогавашни, уж, противници от ДС.

Но истинската роля на злоупотребата със службите се прояви благодарение на един посредствен пловдивски бракоразводен адвокат, който случайно стана президент. И неслучайно се кандидатирах, за да покажа какъв мерзавец е.

Имаше дело срещу джуджето за злоупотреба със служебно положение. Затова, че без никакви данни е фабрикувал клеветнически твърдения.

По делото има официално писмо от тогавашния шеф на НСС (службата за сигурност), че Атанасов им е носил листчета с клевети, които да вмъкнат в доклада. Няма СРС, няма разработка, няма никакви данни.

Иван Драшков се казва. Колкото пъти ме види, все вика: "Господин министър, имам голям грях към вас".

Пред съда същият Драшков се отрече от официалното си писмо. Това направи и Цветлин Йовчев, един от библиотекарите и писачите под диктовка на джуджето.

После някой го направи министър. Май някой глупак го направи. Драшков, Йовчев, Писанчев..., какво падение!

И все кандидатури на ДПС, видиш ли. Кой на кого е агент...

Сега същият Йовчев седнал да се появява отново в публичното пространство. Публичната проституция няма спирка.

Това е историята на част от мръсния преход, която няма да намерят децата в учебниците по история.

А би трябвало. За да не се повтаря никога повече.

Но, като гледам отговорникът за безопасните игли и конците на личните карти от мое време - Цвъко -, който сега определя какъв самолет да купим, нямам надежда.

Богомил Бонев

Резултат с изображение за Bogomil Bonev

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.