Този ангел работи цяла нощ вчера и спаси 10 живота. Ще те прегърна силно с умората по лицето и калта по теб... ❤️😢

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/tozi-angel-raboti-cyala-nosht-vchera-i-spasi-10-zhivota-shte-te-pregarna-silno-s-umorata-po-liceto-i-kalta-po-teb/52057 SvobodnoSlovo.eu
Този ангел работи цяла нощ вчера и спаси 10 живота. Ще те прегърна силно с умората по лицето и калта по теб... ❤️😢

Този ангел работи цяла нощ вчера и спаси 10 живота. Ще те прегърна силно с умората по лицето и калта по теб...

Препоръчвам тази снимка на онези, които презират кучетата, които се възмущават, когато кучето влезе в къщата, когато го третират като спътник, когато го вземат със себе си навсякъде. Кучетата, със своите умения, смелост, лоялност и алтруизъм, стоят високо над хората.

Tamgha

6 Коментара

IYI

преди 1 година

От дете израстнах с кучета и котки. Последният ми приятел е питбул- най- умното и жертвоготовно куче. Въпреки демгосването му. В една нощ, когато имаше пожар в блока, тя- ни събуди. Тя- милата ни приятелка. Изчакахме пожарната- благодарение на нея- никога обучавана да ни спасява- не се задушихме от пламъците.

Коментирай

ИвайлоК

преди 1 година

От много години насам не мога да ги нарека "животни". Те са нашите малки братчета и сестричета.

Коментирай

онзи

преди 1 година

Самотен вълк ,причината да си добър и състрадателен човек,какъвто ти със сигурност си , вероятно не произтича от факта че си роден в годината на кучето по китайския календар ,а навярно е съчетание от генетично наследство и личен жизнен опит, валидно за всички хора. Отношението на хората към животните конкретно кучетата е показател определящ кои са човеците.Ти си човек .Бъди здрав!

Коментирай

Ст.Лозински

преди 1 година

Великият откривател на Южния полюс Роалд Амундсен е казал съкровеното за тези най-верни на човека създания: " Определението за куче и душа е едно и също!"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.