"ВАКСИНИТЕ" ПАЗЯТ ПЕЧАЛБИТЕ НА ФАРМАЦЕВТИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vaksinite-pazyat-pechalbite-na-farmacevtite/6920 SvobodnoSlovo.eu
"ВАКСИНИТЕ" ПАЗЯТ ПЕЧАЛБИТЕ НА ФАРМАЦЕВТИТЕ

От Борисов тази сутрин разбрахме, че ваксинираният срещу Ковид-19 Главен държавен главен инспектор е в болница с....ковид. Ама как може?!?! Нали именно той ни убеждаваше, че ваксините спасяват живот и ако се ваксинираш, няма да се разболееш. Или ако се разболееш, ще умреш по-леко.

В една нормална държава управляващите щяха да дадат повече информация по случая. Не става дума за състоянието на един човек, а за това как тези, които ни лъжат в очите, се оказват сами жертви на собствените си действия и лъжи.

Все повече става известна информация за тежки странични симптоми след ваксиниране с експерименталките. То е ясно, че не пазят нищо друго, освен милиардните печалби на фармацевтичните компании. Вече въпросът е дали самите ваксини не убиват и увреждат! И на този въпрос трябва да се отговори незабавно. Разбирам, че не е лесно, след като си похарчил милиони левове и си накарал милион българи да се включат в медицински експеримент, да излезеш и да кажеш истината, но тя, рано или късно, винаги излиза наяве. Дори в любимата на служебното правителство /смей се, Янев, смей се/, Америка съдът не допусна Байдън да наложи насилствена ваксинация, а излязоха редица изказвания на видни политици и лекари за страничните ефекти от ваксинирането и смъртни случаи.

Това, което вършите, е престъпление срещу народа Ви. Печалбата и властта не са всичко. Колко хора ще увредите и убиете, преди да кажете истината за тези експерименти? Ясно е, че не знаете как да се справите с тази криза. Ами преместете се и освободете място, има други, които могат. И те няма да продадат народа си, за да са угодни на Брюксел и Вашингтон.

Бог да Ви съди за лъжите!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.