Възможно ли е Starlink да е хакнат от ВКС на РФ? И тук отговорът вероятно е "Да"

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vazmozhno-li-e-starlink-da-e-haknat-ot-vks-na-rf-i-tuk-otgovorat-veroyatno-e-da/1208 SvobodnoSlovo.eu
Възможно ли е Starlink да е хакнат от ВКС на РФ? И тук отговорът вероятно е "Да"

Илън Мъск определено играе някаква роля в момента. В пространно интервю за FT се появяват още невъзможни към момента геополитически твърдения от неговите уста.

След като на два пъти само за седмица той каза, че Украйна ще загуби тази война, а областите са руски така или иначе, новите му твърдения са още по-шокиращи.

Той предлага Тайван да бъде признат за китайски по модела на Хонгконг и Макао.

И още една интересна подробност. Украйна се оплаква, че има нарушение на връзката със Starlink. Съобщението е цитирано в статията на FT. Смущенията са в четирите области, които вече са част от Русия.

Тази информация потвърждава факта, че Мъск е съдействал на Украйна и е участник във войната.

Освен това тук възниква въпроса, е ли той преминаващ на другата страна?

И още един въпрос. Говорител ли е Мъск на Колективния Запад в момента и изразява ли той отдалеч променените нагласи на ДД по Русия? Има ли готовност за приемане исканията на Русия у Колективния Запад?

Според мен отговорите на всички тези въпроси е "Да".

Възможно ли е Starlink да е хакнат от ВКС на РФ?

И тук отговорът вероятно е "Да".

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.