Водещият Бойко Василев отдавна е забравил какво означава "панорама". От слугинаж!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vodeshtiyat-boyko-vasilev-otdavna-e-zabravil-kakvo-oznachava-panorama-ot-sluginazh/52189 SvobodnoSlovo.eu
Водещият Бойко Василев отдавна е забравил какво означава "панорама". От слугинаж!

Гледахте ли "Панорама"?

Водещият Бойко Василев отдавна е забравил какво означава "панорама". От слугинаж! Най-близкото значение на тази дума е "цялостен", но може и обширен. Такава ли е Панорама? Разбира се, че не. И няма как да бъде след като всички, които получават пари от това предавене са забравили отдавна концепцията - както на журналистиката, така и на предаването.

Панорама става все по-тъжно място за срещи на обичайните заподозрени. И все по-непанорамно предавано, съчатаващо по перфектен начин журналистимческа немощ и професионална некадърност. Подправени с удивителна доза апаратен слугинаж.

Вчера, в края на предаването ни представиха поредното кембриджко недоносче, което видите ли, изследвало комунизма и бил най-големия експерт в тази област. А от това, което чух от същото това лице, разбрах, че това е автентично американско извънземно отглеждано в научен инкубатор с цел овладяване на американския пролетариат. Знанията на този индивид за времето на Желязната завеса отговарят на петокласник от помощното училище на гара Буново. Не бях чувал толкова глупости изречени и дори написани от учен.

Не зная каква е целта!?

Но ако "Панорама" ще продължава да се лумпенизира, това е пътя.

Николай Марков

7 Коментара

Susanin

преди 1 година

Увреден и изхабен блюдолизец е този хитрец - един от някои в БНТ!

Коментирай

Бай Иван

преди 1 година

Вече почти не гледам политически предавания по БНТ и не слушам националното радио, защото в тези уж национални медии са се настанили такива плужаци, като Бойко Василев и соросоидната пасмина, която те непрекъснато канят и "интервюират" повтарят само заучени и втръснали ни лъжи! В националното радио е същата трагедия и още по-големия срам е, че пускат само англосаксонска музика, така, че аз си слушам основно БГ радио (не, че и там не се опитват да правят политически внушения, но поне музиката е наша българска!)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.