Войната продължава да е "странна" защото ако не беше такава Зеленски отдавна да е мъртъв

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/voynata-prodalzhava-da-e-stranna-zashtoto-ako-ne-beshe-takava-zelenski-otdavna-da-e-martav/317 SvobodnoSlovo.eu
Войната продължава да е "странна" защото ако не беше такава Зеленски отдавна да е мъртъв

Днес Зеленски посети Херсон. Защо ВС на РФ не нанесоха удар по делегацията на Зеленски е риторичен въпрос. На генерал Суровикин му е забранено да нанася удари по киевската "шайка наркомани" както ги нарича Владимир Соловьов и Евгений Сатановски.

ВС на РФ приличат на кон с пранги, от който се очаква да галопира. Няма как да стане това. В Херсон танците на чакащите ВСУ приключиха. Сега всички мъже от Херсон, които подлежат на мобилизация ще бъдат мобилизирани и изпратени да се бият в Донбас срещу руснаците. Киев има проблеми със своята енергосистема, а Москва изпитва затруднения с военните възможности на своята армия.

Войната продължава да е "странна" защото ако не беше такава Зеленски отдавна да е мъртъв след неговите разходки в Харков и Херсон.

СВО продължава да е векторна сума на разгорещените бизнес спорове между руските олигарси, тяхните украински съдружници и общото им лоби във властовите структури в Москва.

Боян Чуков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.