Вулгарен пиар

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vulgaren-piar/7067 SvobodnoSlovo.eu
Вулгарен пиар

Предизборен пиар на гърба на починалите - доста цинично занимание, на което е способен единствено Борисов. "Заради Радев и неговата шайка вчера и днес 400 българи загубиха живота си. Радев спокойно вече може да се нарече българоубиец" - с тази театрална фраза бившият Първи за сетен път нападна президента, изсипвайки още куп обиди и клевети. Само преди дни същият този Борисов пак театрално зовеше всички за "обединение" срещу пандемията, която той лично изпусна, но зловещите цифри му дадоха криле да мине в настъпление.

Нещо повече - има и наглостта да се самопредложи отново: ако не били изборите, щял "да се върне за две седмици, да оправи бакиите и пак да се върне на Банкя". Важно е "матрияла" да не забрави КОЙ е "благодетелят на нацията". Да наричаш Радев българоубиец, след като за 12 години си съсипал здравната система, показва последен и отчаян опит с едничката надежда ГЕРБ да се върне на власт, за да се спаси от възмездие за кражбите и корупцията.

За такива случаи най-точна е оценката "убий простака с мълчание". Въпреки че спокойно и аргументирано може да му се възрази с живи кадри от миналите три вълни, когато по негово време умираха хора по стълбите на болниците. Или може би е хванал амнезия при чие управление България стана номер 1 по смъртност в света и защо.

За Борисов единственият изход от ситуацията е "незабавна оставка" на Радев и сакън да не спечели втори мандат. Крадецът вика "Дръжте крадеца"! Да излезеш и да изръсиш лъжата, че ваксинират хората с флакони с изтекъл срок на годност е точно това - истинско българоубийство. К'во стана с прокуратурата?!

автор: Валентин Георгиев

duma.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.