Защо съратниците на Валери Симеонов го напускат?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/zashto-saratnicite-na-valeri-simeonov-go-napuskat/26063 SvobodnoSlovo.eu
Защо съратниците на Валери Симеонов го напускат?

Политици и анализатори тези дни се питат какво се случва в партията на съпредседателя на ПФ Валери Симеонов НФСБ и защо най-приближените му го напускат един по един. Изненадващо тези дни Димитър Байрактаров, депутат и приближен до Симеонов, обяви, че го напуска с огорчение.

„Аз не знам с кой ще се коалират т.нар. Обединени патриоти, но знам, че единият лидер води тайни разговори с ГЕРБ, другият с БСП, а третият не могат да го намерят”, коментира доскоро активистът на националистите пред медиите.

Запознати с политическия живот у нас припомнят, че години наред бургаският предприемач и Волен Сидеров, председателят на Атака, първо бяха ортаци и кумова рода, а после люти противници.

Преди време тихомълком от публичното пространство се оттегли и друг близък на Валери Симеонов журналистът Валентин Касабов. Той дори вече не води своето авторско предаване Паралакс по кабелната телевизия СКАТ, която е собственост на съпредседателя на патриотите. В кулоарите на парламента се коментира, че Симеонов, известен с пиперливия си език, нерядко си позволявал да заплашва своите подчинени от групата. Тепърва обаче предстои да се види дали той ще обясни публично защо най-близките му съратници си отиват от него един по един...

Резултат с изображение за Валери Симеонов

http://19min.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.