Знаете ли, че всички софиянци плащаме на фирмата, която незаконно изсече 28 дървета в къпалнята Мария Луиза в Борисовата преди няколко дена. Как така?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/znaete-li-che-vsichki-sofiyanci-plashtame-na-firmata-koyato-nezakonno-izseche-28-darveta-v-kapalnyata-mariya-luiza-v-borisovata-predi-nyakolko-dena-kak-taka/52135 SvobodnoSlovo.eu
Знаете ли, че всички софиянци плащаме на фирмата, която незаконно изсече 28 дървета в къпалнята Мария Луиза в Борисовата преди няколко дена. Как така?

Знаете ли, че всички софиянци плащаме на фирмата, която незаконно изсече 28 дървета в къпалнята Мария Луиза в Борисовата преди няколко дена.

Как така?

Фирмата извършила сечта е спечелила обществена поръчка и извозва боклука на 1/4 от София (6 от 24 района)

Фирмата е свързана с Вълка, а както знаете и офшорките на заграбената от софиянци къпалня също са на Вълка.

Тоест Вълка сече незаконно ползвайки фирмата си, на която всички софиянци плащаме чрез данъците си. Красиво, а!

Предполагам планира и ние да му платим бъдещото строителство в къпалнята.

А спомняте ли си, как Бойко лъжеще, че ще изгони Вълка от София, когато ставаше кмет преди 18 години? мдам

Кой е виновен за усещането за надмощие над общината и пълна безнаказаност да изсече 28 здрави дървета?

Краткият отговор е кмета на София и мнозинството в общинския съвет управляващи града ни от 18, повтарям 18 години.

Дългият отговор е с детайлите. А те са следните:

Кметът на всеки град носи цялата отговорност за разпределянето на финансовите потоци чрез организиране на обществени поръчки. Всяка фирма, която печели обществена поръчка е с одобрението на кмета. В този смисъл бизнес партньорът на Ахмед Доган легално е получил достъп до нашите данъци на софиянци и кмета нито е спряла това, нито е изразила мнение.

Кметицата има само предизборни обещание да се върне къпалнята на софиянци, но това обещание е като оново на шефа й да изгони Вълка

Вчера стана също така ясно, че издаденото разрешение за премахване на сухи дървета от страна на районния кмет Traicho Traikov е било за изрично описани сухи дървета и е било с изрични указания да бъде информиран района преди началото на премахването, за да може то да се случи под супервизия. Нищо от което не е изпълнено. Оказа се дори, че сухите дървета са непокътнати, за сметка на 28 здрави дървета.

Бездействието за опазване на зеленината, предоставяне на данъците ни на хищни животни и беззаконието в застрояването са емблема на завещанието от 18 годишната тотална власт на ГЕРБ с кмет и пълно мнозинство в столичния общински съвет.

Тази есен зависи от всички нас, дали това ще спре!

Иво Божков

1 Коментара

Иванчо от вицовете

преди 1 година

Защо трябва да се чака до есента? Незабавно да бъде подведена под отговорност (т.е. разследвана и осъдена) кметицата Фандъкова!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.