АБСУРДЪТ КАТО ЕЖЕДНЕВИЕ НА ТЕРИТОРИЯТА

https://svobodnoslovo.eu/politika/absurdat-kato-ezhednevie-na-teritoriyata/11724 SvobodnoSlovo.eu
АБСУРДЪТ КАТО ЕЖЕДНЕВИЕ НА ТЕРИТОРИЯТА

Кое втрещи толкова много хората в Законопроектът за частната охранителна дейност, не разбрах. Щяло престъпници и неграмотни да могат да бъдат охранители. Ми може, що да не може. В държава, в която престъпник и неграмотник е премиер, един охранител без образование и с престъпни наклонности колко му е. Тъкмо ще се впише в обстановката.

Много претенциозни станахме. Разни хора с една мозъчна клетка и незнайно как сдобили се с дипломи ни управляват, тоест ни крадат, ние сме тръгнали кусури на други да намираме. Че то БГ стана страната на неограничените възможности, къде другаде подобни дебили и престъпници ще ги допуснат да извършват такава дейност или пък да управляват.

Даже и е за добро. Тъкмо изкъсо ще следят крадците да си внасят съответния процент към управляващите и да не укриват от задълженията си. Че например чувам злобни слухове как битовите крадци делят процент от плячката с разни началници, които пък ги оставят да работят спокойно. Така, че, нищо страшно няма, само го обличат в законова форма.

Тук стана мечтата на престъпниците. Гербав виновен няма. А на всякакви помияри дебилите им дават нов шанс да управляват, защото, видиш ли, те се били променили. Никой не се променя в същността си. Веднъж посегнал към народното, ще посегне и втори и пети и стотен път. Веднъж предател, винаги предател!

Сбогом на илюзиите! Това трябва да си кажем, защото докато не погледнем грозната истина в очите, няма да можем да продължим напред!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.