Александър Симов: Думата "стабилност" се превърна в черен виц

https://svobodnoslovo.eu/politika/aleksandar-simov-dumata-stabilnost-se-prevarna-v-cheren-vic/18960 SvobodnoSlovo.eu
Александър Симов: Думата "стабилност" се превърна в черен виц

"Застрашаването на плурализма е най-страшното, което ще стане, защото всички знаем как функционира българската държава - даренията ще се концентрират в управляващата партия, а по-малките партии ще бъдат изтласкани в периферията на политическия живот. Колкото до бизнеса - изразените опасения от тях са напълно адекватни". Това заяви говорителят на ПГ на "БСП за България" Александър Симов пред БТВ във връзка със законовите поправки, които разрешават правенето на дарения на партии от фирми.

По повод изминалия парламентарен сезон, Симов изтъкна, че от БСП смятат, че темите, които са поставяли на дневен ред, продължават да бъдат адекватни и интересуват целия български народ. "В крайна сметка без БСП парламентът не функционира, защото няма кой да се противопоставя на най-лошите решения", добави народният представител. "Действията на парламента по отношение на президентското вето показват една автоматизация на работата на това мнозинство. За съжаление думата "стабилност" се превърна в черен виц. Ветото трябва да бъде дебатирано, а тук имаме хора, които автоматично отхвърлят всичко", изрази още мнение Симов.

Александър Симов: Думата "стабилност" се превърна в черен виц

cross.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.