Александър Симов: Не вярвам на Банов, че е изнудван от години

https://svobodnoslovo.eu/politika/aleksandar-simov-ne-vyarvam-na-banov-che-e-iznudvan-ot-godini/20487 SvobodnoSlovo.eu
Александър Симов: Не вярвам на Банов, че е изнудван от години

Всичко по схемата „Ало, Банов съм“ е проверено от нашите експерти. Не знам каква е облагата на министър Боил Банов, но не подхождам с доверие към думите му за изнудване от години.

 Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от БСП Александър Симов.

Твърдението, че разговорът, изнесен от Елена Йончева, е монтаж, за Симов това е невярно. Той заяви, че се има пълно доверие на източника на колежката му от БСП.

„Не знам каква е точно облагата на министър Боил Банов“, каза още социалистът. „Не подхождам с доверие към думите му за изнудване от години“, добави той и заяви: „Но, ако версията му е вярна, ако има наистина такива изпечени рекетьори, как работят министерствата?“

Според Симов, не обвинителният акт срещу Елена Йончева е причина да се огласи схемата сега.

Александър Симов заяви още, че не е подменян сюжета на това, което е трябвало да бъде изнесено от Йончева. „БСП не е несериозна организация и не може да си позволи да действа като пощенска кутия“, обясни той.

На въпрос кога БСП вярва на Прокуратурата, Симов отговори: „Ние нямаме друга Прокуратура. Добра, лоша, това е“.

.

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.