Александър Симов: Преяждането със суджуци не прощава никому

https://svobodnoslovo.eu/politika/aleksandar-simov-preyazhdaneto-sas-sudzhuci-ne-proshtava-nikomu/24047 SvobodnoSlovo.eu
Александър Симов: Преяждането със суджуци не прощава никому

Госпожа Цвета Караянчева май губи почва под краката си и започва да се държи като медиен трол. Видях, че днес отново се е занимавала с мен от екрана на една телевизия. Ще цитирам новината така както е описана:

"Подобно твърдение е смехотворно... Господин Симов нека научи имената на седемте общини от Кърджали. Ако някой нереализирал се от Кърджали му се е оплакал, това е друго“, заяви зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Кърджали Цвета Караянчева по повод твърденията на депутата от БСП Александър Симов, че в Кърджали също има „суджук гейт“.

Ах, цялата им партия е потънала до шията в суджуци, но единствено госпожата сияе в ангелска невинност и чистота. Чак да се разплачеш от умиление.

Аз не съм от Кърджали, но в последните няколко месеца хората научиха, че единствено на мен могат да споделят проблемите си. Тези "нереализираните", за които така ехидно говори Караянчева, всъщност са жертвите на модела - ударените от интриги, уволнените по политически причини, мачканите, защото имат различно мнение, неудобните, които е трябвало да бъдат изритани, за да може местните калинки хищно да заемат местата им.

Публична тайна е, че молбите за работа в държавните структури се подават в офиса на ГЕРБ - политическият Мордор на областта, сборището на политическите орки, които преследват всеки човек с различна позиция, всеки, който е имал наглостта да не е съгласен.

Ако не си от ГЕРБ - няма шанс да си намериш държавна работа.

Ако не си от ГЕРБ - забрави държавата да работи за теб.

Това е по-лошо от модела "Суджук" - това е местен политически феодализъм, безкрайна паяжина, безогледно кадруване, непрестанна поредица от интриги.

Проблемът на феодализма е, че "нереализираните" ще се увеличават в геометрична прогресия и скоро телевизионните интервюта няма да са достатъчни на госпожа Караянчева да си гради алиби. Този светъл ден приближава и имам усещането, че ГЕРБ изобщо няма да се готови за него. Проблемът е техен.

Преяждането със суджуци не прощава никому...:))

 

Резултат с изображение за Цвета Караянчева симов

http://pogled.info

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.