АМА СПРЕТЕ ГО ТОВА АНТИГОВОРЕНЕ, ДЕ!!!

https://svobodnoslovo.eu/politika/ama-sprete-go-tova-antigovorene-de/20214 SvobodnoSlovo.eu
АМА СПРЕТЕ ГО ТОВА АНТИГОВОРЕНЕ, ДЕ!!!

Еее, ама готин ни е Цецку! Зрелищата са на най-високо ниво и интелигентен човек може в писанията му във Фейсбук да намери забавление и смях седмици наред с едно прочитане!

Ето например днес е бил на кръгла маса за европейските ценности - има ли такова животно у нас и какво да го правим! Не разбирам защо Цецку толкова се вълнува от еврейски, европейски и евроатлантически ценности? Странно. Виж, от българските не се вълнува. Както виждаме от видеото, което се върти в социалните мрежи, според него пет века тук е имало турски "представители".

Та, както казах, Цецку много кахърен за европейските ценности, поради което и облича притесненията си в писмена форма за ужас и смях на четящите:

Цецку на профила си във Фейсбук: "Пред участниците цитирах и анализ, който показва, че последните 2-3 години е нараснало говоренето за антигражданско общество, антиевропейски съюз, анти НАТО, анти САЩ и други. Затова призовах анализаторите и медиите да помогнат в противопоставянето на антиговоренето и гарантирането на европейските ценности."

Тц, тц, тц, какво е това АНТИГОВОРЕНЕ?!? ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ НА АНТИГОВОРЕНЕТО, БЪЛГАРИ!

Всъщност, тъй като не съм на интелектуалната висота на Цецку и не съм завършила помощното училище във Вършец и съответно имам пропуски в образованието, ще чакам тълкуване какво точно означава думата, та да мога да се противопоставя, хм,хм.....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.