Арман Бабикян: Изключително комично е вицепремиер да търчи като санитарен инспектор

https://svobodnoslovo.eu/politika/arman-babikyan-izklyuchitelno-komichno-e-vicepremier-da-tarchi-kato-sanitaren-inspektor/24657 SvobodnoSlovo.eu
Арман Бабикян: Изключително комично е вицепремиер да търчи като санитарен инспектор

PR-експертът Арман Бабикян оцени проверките в Слънчев бряг като доказателство от страна на кабинета „Борисов - 3", че „експериментира собствените си познания в управлението на държава". Пред БНР той коментира показните акции на властите срещу заведенията в курорта, водени лично от вицепремиера Валери Симеонов.

„Вицепремиер, който търчи като санитарен инспектор между заведенията и замерва шума, е нещо изключително комично във всяка една цивилизована страна. Да не говорим да арестуваш лаптоп, или да арестуваш диджей, който пуска музика, наистина е доста смешно, ако не беше тъжно", каза Бабикян.

„С поведението си Симеонов заявява, че само с политическа протекция институциите могат да си вършат работата", обясни експертът.

Което означава, че наистина тези хора не знаят как да управляват системи и не знаят как да връчат закона в ръцете на тези хора и те да го съблюдават. Говоря за много от институциите, които той влачеше със себе си, а той като грижлива майка ги стимулираше отзад. Вижте, наистина е много смешно това и показва, че има тежко неумение, да не кажа глупост, как се управлява.

Той самият със спомени от своето минало битие като собственик на кабелна телевизия, може да направи кратък списък много бързо на незаконните хотели по Черноморието - една задача, достойна за вицепремиер.

Да седне, да си поговори с тези мутри, които са едър размер и по-му отиват като вицепремиер, и да обсъдят кога събарят хотелите с багери и тогава, ако иска да си занесе политическото присъствие там и да гледа щастливо изпод мустак багерите".

Изключително комично е вицепремиер да търчи като санитарен инспектор

cross.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.