Арман Бабикян: Когато има проблем, Борисов го няма, когато трябва да се потупа по гърдите, е първи отпред

https://svobodnoslovo.eu/politika/arman-babikyan-kogato-ima-problem-borisov-go-nyama-kogato-tryabva-da-se-potupa-po-gardite-e-parvi-otpred/22675 SvobodnoSlovo.eu
Арман Бабикян: Когато има проблем, Борисов го няма, когато трябва да се потупа по гърдите, е първи отпред

Скандалите през първата година от мандата на кабинета „Борисов” 3 бяха много и избухваха често. Прави впечатление, че премиерът се научи някак си да се измъква. Това каза в предаването „Тази сутрин” по bTV Арман Бабикян, политически пиар експерт.

„В първите два мандата посрещаше част от скандалите челно, опитваше се да се бори лично. Сега, когато има скандал, той общо взето отсъства”, коментира Бабикян. „Той няма нищо общо с покупко-продажбата на ЧЕЗ, това било някаква сделка, която я правили чужди фирми в чужда държава, той откъде да знае. На 111-о място сме по свобода на словото, той какво може да направи? Журналистите са виновни, собствениците. Когато има проблем, той не е тук. Когато има възможност да се потупа по гърдите, той е първи отпред”, допълни пиар експертът.

„Вижда се, че все по-досадно му е всичко това. Все по-уморен е, все по-малко му се влиза в битки и все по-рядко посещава в парламента”, отбеляза Бабикян.

.

http://frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.