Атанас Атанасов: Борисов е на финала на политическата си кариера

https://svobodnoslovo.eu/politika/atanas-atanasov-borisov-e-na-finala-na-politicheskata-si-kariera/23534 SvobodnoSlovo.eu
Атанас Атанасов: Борисов е на финала на политическата си кариера

„Бойко Борисов ще продължи да се плъзга по нанадолнището от Дондуков към Банкя, това е финала на неговата политическа кариера. От сигурно източници разбрах, че в ГЕРБ започва групиране около два отбора за поделяне наследството на Борисов – на Цветанов и на Горанов“. Това заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов.

„Показното убийствона свързвания с ГЕРБ бизнесмен Петър Христов е директна стрелба срещу властта, срещу корупцията, срещу модела на Борисов. Категорично в това убийство има политически мотив – някой не е доволен от модела на упражняване на властта“, смята Атанасов.

„Замислете се – на кого властта продава Общинска банка? Отвсякъде мирише на контрабанда на гориво. Спомняте ли си пуническите войни на Ваньо Танов с „Инса ойл“? Сега Ваньо Танов го няма, „Инса ойл“ си купува банка“, допълни лидерът на ДСБ.

http://bitelevision.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.