Атанас Атанасов: Борисов е на финала, влизаме от скандал в скандал

https://svobodnoslovo.eu/politika/atanas-atanasov-borisov-e-na-finala-vlizame-ot-skandal-v-skandal/24987 SvobodnoSlovo.eu
Атанас Атанасов: Борисов е на финала, влизаме от скандал в скандал

Не се е променила властта, но не функционира добре. Завиждам на Плевнелиев. Много розови ги вижда нещата. Това каза лидерът на ДСБ Атанас Атанасов по БТВ.

Държавата се управлява  от скандал в скандал. И то тежки корупционни  скандали. ДСБ  е опозиция на тази вредна власт. Борисов е на финала. Парламентът един месец не може да започне работа. Сега пък скандали. И лобистки  текстове се приемат. Борисов успя да събере в едно правителство националистите  с ДПС. Това са скачени съдове, които от години се помпат на избори. Сега се вижда, че са свързани. Хората го виждат и знаят. Защо ДПС  подкрепи  закона за консециите ? Защото играят заедно с ГЕРБ. Това е порочна власт.

Не съм чул от властта какви са българските национални интереси в това Председателство. Боршош  каза, че срещу НДК  има безпрецедентна атака и саботажна  акция. Ние поискахме анкетна комисия. Нека да видим как ще функционира тя. Да се види кой е провел тази саботажна  атака. В тази история няма невинни.

Радев живее в казармата. Какви са тези неща, да забрани на шеф на парламентарна група да влиза на срещата. Какви са тези неща?! Пропорционалната система е по-нова и модерна. Мажоритарната система е несериозна. Хората се подвеждат. Хората гласуваха на този референдум , за да се вземе субсидията. Ние трябва да съберем всички политически сили, които се определят като опозиция, с изключение на ДПС . Те не са опозиция . Скоро ще се видя с Христо Иванов. Трябва да  стигнем до решение, с което да излезем публично и да заявим, че искаме властта. В МВР  има натрупани много тежки проблеми. Миналата година предложихме промяната на закона за МВР, за изплащане на парите за униформи. Тогава ГЕРБ не го приеха. Сега под натиск, го гласуваха.

.

http://frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.